MICHALOVSKÉ SPRÁVY- VAŠE INTERNETOVÉ NOVINY
, meniny má , zajtra
lupa
domov


Fero Zrelák - kapitán juniorského družstva HK Mládež


Ako 11-ročný sa zúčastnil korčuliarskeho náboru mladých hokejistov, kde si ho všimol tréner Štefan TÓTH.

FOTO

Pripoj sa k nám na FaceBooku a buď vždy v obraze!



Po tomto nábore si sa teda stal hokejistom?

Nebolo to až také jednoduché. Hokej je finančne náročný šport, bolo teda potrebné najprv dostať súhlas rodičov. Až potom som mohol nastúpiť do hokejovej triedy.
Keďže som začínal až v piatom ročníku, musel som najprv dohnať rovesníkov, ktorí začínali s hokejom omnoho skôr. Našťastie, veci okolo športu mi išli "od ruky", ľahko, a za prvé dve sezóny som sa "oťukal".



V siedmom ročníku sa začalo Ferovi celkom slušne dariť a začal aj zbierať body do kanadského bodovania. V ôsmom a deviatom ročníku už tvoril údernú trojicu s Robom Jenčom a Martinom Wojtovičom v lige starších žiakov.

Fero (#12) v dorasteneckej lige


V dorasteneckom veku si vyskúšal, aké to je strieľať góly aj svojim kamarátom.

Fero (#12) strieľa na michalovského brankára Juana v službách Detvy, v nasledujúcich dvoch sezónach bojujú spoločne v juniorskej lige


V juniorskom tíme som hrával v útoku najčastejšie s Rišom Mašlankom, Kubom Uličným a Tomášom Banovským. Boli sme silný tím a chceli sme vyhrať 1. juniorskú ligu.

brankár Kubo Hoferica v drese Humenného inkasuje od Fera (#12) góly v juniorskej súťaži, o mesiac už obliekajú rovnaký dres v baráži o postup do extraligy


Žiaľ, v novembri ma odstavila choroba, dostal som zápal mozgových blán. Spravil som všetko pre to, aby som sa čo najskôr vrátil do tímu a v januári som bol znova na ľade. Som rád, že som mohol prispieť k postupu družstva do baráže o postup do extraligy. Tu sa však ukázalo, že na súboje s extraligovými družstvami máme ešte málo skúseností. Napriek tomu táto sezóna bola pre mňa nezabudnuteľná, zažil som v nej najlepšiu partiu v mojej doterajšej kariére. Boli sme partia či už na ľade, alebo mimo neho.



Aktuálnu sezónu 2012-13 začal Fero tréningom s michalovským A-čkom. Pod vedením trénera Ihnačáka dostal v Dukle príležitosť v šiestich prípravných zápasoch.

Chcem sa poďakovať pánovi Tirpákovi a vedeniu HK Dukla, že mi umožnili ako juniorovi zapojiť sa do tréningového procesu našej Dukly. Bol to pre mňa dobrý základ na účinkovanie v extralige juniorov, kde som od začiatku sezóny nastúpil za družstvo Žiliny. Tento angažmán mi nevyšiel podľa mojich predstáv a po nie celých troch mesiacoch som sa vrátil do HKM Michalovce, ale nevadí, tak to v športe chodí a bola to krásna skúsenosť.

po návrate dostal dres s číslom 22 a kapitánskym C



Aké sú tvoje plány do budúcnosti?

Plány sú asi také, že chcem v prvom rade úspešne zmaturovať a potom sa začať poctivo pripravovať na ďalšiu sezónu. Dúfam, že dostanem opäť príležitosť v Dukle. Ak sa tak stane, spravím všetko, čo je v mojich silách, aby som sa presadil v A-tíme, aby som presvedčil trénerov a zaistil si miesto v našej Dukle.



DRŽÍME PALCE a prajeme veľa úspechov!

Prispel: Ayco
E-Mail: ayco@ayco.sk

Šport - Fero Zrelák - kapitán juniorského družstva HK Mládež - Fero-01.jpg Šport - Fero Zrelák - kapitán juniorského družstva HK Mládež - Fero-02.jpg Šport - Fero Zrelák - kapitán juniorského družstva HK Mládež - Fero-1773.jpg Šport - Fero Zrelák - kapitán juniorského družstva HK Mládež - Fero-1774.jpg Šport - Fero Zrelák - kapitán juniorského družstva HK Mládež - Fero-3719.jpg Šport - Fero Zrelák - kapitán juniorského družstva HK Mládež - Fero-4565.jpg Šport - Fero Zrelák - kapitán juniorského družstva HK Mládež - Fero-4605.jpg Šport - Fero Zrelák - kapitán juniorského družstva HK Mládež - Fero-4606.jpg Šport - Fero Zrelák - kapitán juniorského družstva HK Mládež - Fero-4764.jpg Šport - Fero Zrelák - kapitán juniorského družstva HK Mládež - Fero-4868.jpg Šport - Fero Zrelák - kapitán juniorského družstva HK Mládež - Fero-4895.jpg Šport - Fero Zrelák - kapitán juniorského družstva HK Mládež - Fero-4896.jpg Šport - Fero Zrelák - kapitán juniorského družstva HK Mládež - Fero-4910.jpg Šport - Fero Zrelák - kapitán juniorského družstva HK Mládež - Fero-4913.jpg Šport - Fero Zrelák - kapitán juniorského družstva HK Mládež - Fero-4943.jpg Šport - Fero Zrelák - kapitán juniorského družstva HK Mládež - Fero-4944.jpg Šport - Fero Zrelák - kapitán juniorského družstva HK Mládež - Fero-4964.jpg Šport - Fero Zrelák - kapitán juniorského družstva HK Mládež - Fero-4976.jpg Šport - Fero Zrelák - kapitán juniorského družstva HK Mládež - Fero-5090.jpg Šport - Fero Zrelák - kapitán juniorského družstva HK Mládež - Fero-5094.jpg Šport - Fero Zrelák - kapitán juniorského družstva HK Mládež - Fero-5144.jpg Šport - Fero Zrelák - kapitán juniorského družstva HK Mládež - Fero-5281.jpg Šport - Fero Zrelák - kapitán juniorského družstva HK Mládež - Fero-5282.jpg Šport - Fero Zrelák - kapitán juniorského družstva HK Mládež - Fero-5283.jpg Šport - Fero Zrelák - kapitán juniorského družstva HK Mládež - Fero-5284.jpg Šport - Fero Zrelák - kapitán juniorského družstva HK Mládež - Fero-5365.jpg Šport - Fero Zrelák - kapitán juniorského družstva HK Mládež - Fero-5587.jpg Šport - Fero Zrelák - kapitán juniorského družstva HK Mládež - Fero-5593.jpg Šport - Fero Zrelák - kapitán juniorského družstva HK Mládež - Fero-5659.jpg Šport - Fero Zrelák - kapitán juniorského družstva HK Mládež - Fero-7115.jpg Šport - Fero Zrelák - kapitán juniorského družstva HK Mládež - Fero-Kubo1.jpg Šport - Fero Zrelák - kapitán juniorského družstva HK Mládež - Fero-Kubo2.jpg Šport - Fero Zrelák - kapitán juniorského družstva HK Mládež - Fero-Kubo3.jpg Šport - Fero Zrelák - kapitán juniorského družstva HK Mládež - Fero-dorast1.jpg Šport - Fero Zrelák - kapitán juniorského družstva HK Mládež - Fero-dorast2.jpg
Zverejnené: 14.02.2013
Zaujal Vás članok? Neváhajte a dajte mu svoj hlas. :



Bazár autodielov