MICHALOVSKÉ SPRÁVY- VAŠE INTERNETOVÉ NOVINY
, meniny má , zajtra
lupa
domov


Kulturista z Michaloviec bodoval aj v USA


Michalovčan Slavomír Prada dosahuje úspechy na súťažiach v naturálnej kulturistike nielen na Slovensku, ale aj v zahraničí. Na medzinárodnej súťaži INBA NATURAL OLYMPIA 2011 v USA obsadil 4. miesto.

FOTO

Pripoj sa k nám na FaceBooku a buď vždy v obraze!



Slavo trénuje vo fitness centre Jána Berdyho a je členom Slovenskej asociácie naturálnych kulturistov (SANK), ktorá  je súčasťou najväčšej naturálnej federácie na svete INBA. Na majstrovstvách sveta v novembri mimulého roka MS INBA 2011 v Reno, Nevada (USA) bol súčasťou  reprezentačného teamu Slovenskej republiky.

 

V tvrdej medzinárodnej konkurencii obsadil Slavomír Prada v kategórii masters 4. miesto. Celkovo obsadila Česko-slovenská výprava 3.miesto v súťaži národov za USA a Austráliou z celkového počtu 11 krajín.


Slavomír Prada exceloval v závere minulého roka aj na súťaži Grand Prix Senec 2011 kde v kategórii masters obsadil 1. miesto.

 

 

Naturálna kulturistika preferuje správny a zdravý prístup k formovaniu svalstva tela, rešpektuje výšku postavy a jej estetické tvarovanie. Preferuje symetriu postavy a naopak potláča nadrozmernosť v raste svaloviny a užívanie anabolík.

 

Foto: archív SP


Zverejnené: 28.01.2012
Zaujal Vás članok? Neváhajte a dajte mu svoj hlas. :



Bazár autodielov