MICHALOVSKÉ SPRÁVY- VAŠE INTERNETOVÉ NOVINY
, meniny má , zajtra
lupa
domov


Cross tréning v Michalovciach


Ak chcete vyskúšať a začať sa aktívne venovať Cross Trainingu, máme pre Vás skvelú správu.

FOTO

Pripoj sa k nám na FaceBooku a buď vždy v obraze!



Vo fitness centre R+R v Michalovciach na ulici Štefana Tučeka 19 (pri Zekone) je možné absolvovať začiatočnícke kurzy Cross-Trainingu v malých skupinách, Skupinové cvičenia CrossTrainingu pre pokročilých (muži a ženy) alebo výlučne ženský Cross Training. A to všetko pod dohľadom vyškolených trénerov. 

Čo je to Cross Tréning?

CrossTréning, známy ako kombinácia veľa tréningových metód, odkazuje na cviky z iných športových disciplín, ktoré sú odlišné ako tie, na ktoré sa atlét sústredí pravidelne. Ak sa na to pozrieme v praxi, najčastejšie tento tréning využívajú športovci na spestrenie tréning a prevenciu zranení a bežná populácia pre všeobecné pohybové zdravie.

Výhody cross tréningu

Cross tréning buduje silu a flexibilitu, ktoré sa bežne prostredníctvom primárnej aktivity nevytvárajú. Taktiež pomáhajú pri zvyšovaní odolnosti voči zraneniam pomocou vyrovnávania svalových nerovnováh. Eliminuje problém prílišného sústredenia na jednu aktivitu (napr. len behanie) a tým preťaženie svalov.

Kľúčové body pri cross tréningu

 Základom Cross Tréningu je:

 1. Vybrať si viac klbové cviky z ktorých získate najväčší benefit (drepy,mrtvy ťah, tlak na lavičke, zhyb). Doplňte ich o funkčné doplnkové cviky (TRX, laná, saňe, vaky, rebriny, gymnastické cviky a veľa ďalších ako angličaky, lezenia, švihadlo atď)

 2. Udržiavajte dostatočnú variáciu v cvičení, ako vo výberu silových cvikov (napr. rôzne varácie drepov) tak v kondičných tŕeningoch t.j. aerobne - dlhšie (10+ minut v tepe do 150) a anaeróbe (do 10 minut od tepu 150 do 220-vek) a to v podobe kruhových, či interavlových tréningov skladané z veľkej škály cvikov.

 3. Previesť všetky cviky technicky správne, uživať si benefity cvičenia, pozorovať svoj progress a kľudne si možete výbrať svojú obľubenu oblasť CrossTrainingu ktorej sa budete venovať viac ako ostatným (vzpieranie, kondičné tréningy či gymnastiku)

 4. Využívať skupinové cvičenia pre motiváciu a spoznávanie nových ľudi s podobným zaujmom a a cieľmi

Cross Training využíva konkrétne účinnosti každého spôsobu trénovania, zatiaľ čo v rovnakom čase neguje nedostatky tohto spôsobu kombináciou s inými metódami, ktoré riešia svoje slabiny.

 

Jedna sa o cviky a nástroje ktoré v špecifickej kombinácii produkujú funkčne (použiteľne pre prakticky život) výsledky pomocou komplexných tréningov ako silová gymnastika, vzpieranie, silový trojboj a vysoko intenzívny metabolický tréning. Tieto tréningy využívajú a trénujú všetky vrstvy pohybového a metabolického systému a tým je možne získať najväčšie účinky za najkratší čas.

Cross-Training v Michalovciach

Ak chcete vyskúšať a začať sa aktívne venovať Cross Trainingu, máme pre Vás skvelú správu. Vo fitness centre R+R v Michalovciach na ulici Štefana Tučeka 19 (pri Zekone) je možné absolvovať začiatočnícke kurzy Cross-Trainingu v malých skupinách, Skupinové cvičenia CrossTrainingu pre pokročilých (muži a ženy) alebo výlučne ženský Cross Training. A to všetko pod dohľadom vyškolených trénerov. 

Vybavenie Cross Training centra vo fitness centre R+R

 .Cross Training centrum s rozlohou 180m2

  • Vzpieračské tyčky značky Again Faster® s bumper kotúčmi
  • Hrazdová workout konštrukcia na mieru
  • Boxovacia zóna
  • Silová gymnastika, kettlbelly, medicinbally, plyo boxy, strongman training, jednoručky do 50kg, veslárske trenažére a iné.

 

 Zdroj: ContentPress, Daniel Mitera

foto: fitness centrum R+R

Šport - Cross tréning v Michalovciach  - DSC_0089.jpg Šport - Cross tréning v Michalovciach  - DSC_0261.jpg Šport - Cross tréning v Michalovciach  - DSC_0263.jpg Šport - Cross tréning v Michalovciach  - DSC_0264.jpg Šport - Cross tréning v Michalovciach  - DSC_0329.jpg Šport - Cross tréning v Michalovciach  - DSC_0330.jpg Šport - Cross tréning v Michalovciach  - DSC_0342.jpg Šport - Cross tréning v Michalovciach  - titulny.jpg
Zverejnené: 02.03.2017
Zaujal Vás članok? Neváhajte a dajte mu svoj hlas. :



Bazár autodielov