MICHALOVSKÉ SPRÁVY- VAŠE INTERNETOVÉ NOVINY
, meniny má , zajtra
lupa
domov


V Michalovskom klube PYTON bojujú majstri sveta


18. októbra 2014 sa v novo otvorených priestoroch Pyton klubu uskutočnila séria zápasov, na ktorých sa nám predstavujú zápasníci rôznych štýlov a váhových kategórii.

FOTO

Pripoj sa k nám na FaceBooku a buď vždy v obraze!



Michalovčania v dňoch 23-26.10.2014 získali počas majstrovstiev sveta v Umagu (Chorvátsko) cenné kovy. Na tomto prestížnom podujatí nás reprezentoval MMA TEAM SLOVAKIA MICHALOVCE v disciplínach MMA  (Zmiešané bojové umenia / Mixed martial arts) a Grapling.

Ocenenia:

Grapling -bojový šport zameraný skôr na sebaobranu a hmaty

Dominik Engel - Majster sveta v graplingu kategória do 65kg

Marko Lazar - Vicemajster v graplingu kategória do 75kg

Rastislav Nazarej - Bronz v grapplingu do 60kg

 

MMA- kontaktná bojová disciplína pozostavajúca z mixu bojových umení

Dominik Engel - Vicemajster sveta v MMA

Marko Lazar - Vicemajster sveta v MMA

Rastislav Nazarej - Vicemajster sveta v MMA

 


 

Spominaných členov klubu môžu Michalovčana vidieť aj v našom meste počas takzvaných FIGHT NICHT. Cieľom nie je len pobaviť divákov ale aj hľadanie nových talentov, či poskytnúť zápasníkom ukázať čo v nich je a dať im tak možnosť reprezentácie na vyšších súťažiach u nás a v zahraničí.

 

Zároveň Vás chceme upozorniť na ďalšiu noc plnú akcie a vzrušenia z boja, ktorá sa uskutočni 22. Novembra o 20:00 v priestoroch Pyton klubu. Vstupenky je možné zakúpiť priamo v klube Pyton na BAROVEJ ULICI ( Gorkého)

Šport - V Michalovskom klube PYTON bojujú majstri sveta - 1.jpg Šport - V Michalovskom klube PYTON bojujú majstri sveta - 2.jpg Šport - V Michalovskom klube PYTON bojujú majstri sveta - 3.jpg Šport - V Michalovskom klube PYTON bojujú majstri sveta - 4.jpg Šport - V Michalovskom klube PYTON bojujú majstri sveta - 5.jpg Šport - V Michalovskom klube PYTON bojujú majstri sveta - 6.jpg Šport - V Michalovskom klube PYTON bojujú majstri sveta - 7.jpg Šport - V Michalovskom klube PYTON bojujú majstri sveta - 8.jpg Šport - V Michalovskom klube PYTON bojujú majstri sveta - 9.jpg
Zverejnené: 29.10.2014
Zaujal Vás članok? Neváhajte a dajte mu svoj hlas. :



Bazár autodielov