MICHALOVSKÉ SPRÁVY- VAŠE INTERNETOVÉ NOVINY
, meniny má , zajtra
lupa
domov


Michalovčania nakupujú za internetové ceny


Množstvo ľudí nakupuje na internete pretože majú väčší výber a lacnejšie produkty.

FOTO

Pripoj sa k nám na FaceBooku a buď vždy v obraze!



Na webe sa jednoznačne najviac predáva elektronika, oblečenie a športové potreby.  Často sa však stáva najme  pri odevoch, že sa klient netrafí do správnej veľkosti prípadne mu nevyhovuje materiál z ktorého je produkt vyrobený.  Vtedy mu neostáva nič iné než sa s problémom vyrovnať, alebo tovar na vlastné náklady do 7 dní vrátiť.

 

 

Niektoré internetové obchody ponúkajú svojím klientom možnosť osobného odberu tovaru.  Zákazníci  eShopov túto možnosť radi využívajú pretože ušetria na poštovnom, bohužiaľ  týka sa to hlavne väčších miest ako je Bratislava a Košice a nám Michalovčanom neostáva nič iné než dúfať, že na nás kuriér nezabudne a preprava nebude drahšia než tovar.

 

Problém s dopravou a správnou veľkosťou tovaru rieši internetový predajca nahodsa.sk svojou kamennou predajnou  kde môžu Michalovčania nakupovať za internetové ceny. Ak sa netrafíte do správnej veľkosti, alebo máte iné výhrady v predajni Nahodsa.sk si môžete ZADARMO vymeniť tovar za iný. Michalovčania si môžu vybrať tovar na internete a prebrať priamo v predajni na ulici Jilemnického 62 v Michalovciach. Okrem rovnakých cien ako na webe môžu návštevníci tovar vyskúšať prípadne sa poradiť so vždy ochotným personálom predajne.

 

Nakúpiť v nahodsa.sk obhode možete každý pracovný deň od 10.00 do 18.00 a v sobotu do 15.00.

 


 

Kompletný sortiment nájdete na stránkach www.nahodsa.sk samozrejme s možnosťou odberu tovaru priamo v predajni.

 

 

Celý rozhovor na: http://nahodsa.sk/blog/videorozhovor-s-rapperom-kalim-pre-nahodsa-sk/

Viac informácií na blogu

Tento článok je reklamný.

Zverejnené: 02.04.2013
Zaujal Vás članok? Neváhajte a dajte mu svoj hlas. :



Bazár autodielov