MICHALOVSKÉ SPRÁVY- VAŠE INTERNETOVÉ NOVINY
, meniny má , zajtra
lupa
domov


MICHALOVCE: Najznámejší michalovský bezdomovec má konečne domov


Poznajú ho takmer všetci Michalovčania. Bezdomovca, ktorý svojim netradičným výzorom a podivným správaním neraz šokoval svoje okolie. Niekoľko rokov brázdil ulice mesta ovešaný ilgelitovými taškami od hlavy po päty a odmietal pomoc svojho okolia. Všetko sa zmenilo.

FOTO

Pripoj sa k nám na FaceBooku a buď vždy v obraze!



Zanedbaný muž sa niekoľko rokov potuloval centrom mesta. Často sa pred nepriaznivým počasím schovával v budove polikliniky a v nemocnici. Pre nepríjemný zápach a zanedbaný výzor sa mu ľudia radšej vyhýbali. Mesto, mestská polícia, ale aj Michalovčania mu chceli viackrát  pomôcť, ale on ich pomoc odmietal a ďalej sa túlal mestom. 

 

Bezdomovec ovešaný igelitovými taškami neunikol ani pozornosti turistov. Rád si pospal na lavičkách na pešej zóne v centre Michaloviec. V lete v čase najväčších horúčav nosil na sebe zimnú vetrovku

 

Všetko sa pred pár týždňami zmenilo . “Iste si všetci pamätáte na tuláka ovešaného igelitkami, ktorý sa niekoľko rokov pohyboval po našom meste a svojim výzorom a správaním znepríjemňoval život našim občanom. V spolupráci s pánom Doričom, cestou Okresného súdu, Psychiatrickou nemocnicou a Vyšším územným celkom sme našli spôsob a tohto človeka sme umiestnili do domu sociálnych služieb. Považujem to za veľmi pozitívnu vec nakoľko to bola zlá vizitka pre naše mesto,“ informoval náčelník Mestskej polície v Michalovciach Dušan Šanta.


Zverejnené: 26.02.2013
Zaujal Vás članok? Neváhajte a dajte mu svoj hlas. :



Bazár autodielov