MICHALOVSKÉ SPRÁVY- VAŠE INTERNETOVÉ NOVINY
, meniny má , zajtra
lupa
domov


Na Šírave sa nikto neutopil. Hasiči len trénovali


V rekreačnom stredisku Paľkov na Zemplínskej šírave parkovalo od stredy do piatku množstvo hasičských áut a na vode plávali záchranárske motorové člny.

FOTO

Pripoj sa k nám na FaceBooku a buď vždy v obraze!



Aj keď to vyzeralo na veľkú záchranársku akciu, našťastie sa nikto neutopil. Hasiči počas troch dní nacvičovali na Šírave záchranu osôb na vodnej hladine, záchranu  topiacich sa a vyhľadávanie utopených.

Trénovali aj plavby okolo prekážok, likvidáciu ekologických havárií, zachytávanie a zber kontaminovaných materiálov. Hasičskí záchranári predviedli člny a techniku, ktorú používajú na vodnej hladine počas povodní, alebo záchrane ľudí . Povodňový výcvik zorganizovalo Okresné riaditeľstvo Hasičského a záchranného zboru v Michalovciach.

 

FOTO: TOM

Zaujimavosti - Na Šírave sa nikto neutopil. Hasiči len trénovali - 26.jpg Zaujimavosti - Na Šírave sa nikto neutopil. Hasiči len trénovali - 28.jpg Zaujimavosti - Na Šírave sa nikto neutopil. Hasiči len trénovali - 66.jpg Zaujimavosti - Na Šírave sa nikto neutopil. Hasiči len trénovali - 69.jpg Zaujimavosti - Na Šírave sa nikto neutopil. Hasiči len trénovali - 73.jpg Zaujimavosti - Na Šírave sa nikto neutopil. Hasiči len trénovali - 75.jpg Zaujimavosti - Na Šírave sa nikto neutopil. Hasiči len trénovali - 76.jpg Zaujimavosti - Na Šírave sa nikto neutopil. Hasiči len trénovali - 79.jpg Zaujimavosti - Na Šírave sa nikto neutopil. Hasiči len trénovali - 80.jpg Zaujimavosti - Na Šírave sa nikto neutopil. Hasiči len trénovali - 81.jpg Zaujimavosti - Na Šírave sa nikto neutopil. Hasiči len trénovali - 83.jpg Zaujimavosti - Na Šírave sa nikto neutopil. Hasiči len trénovali - 92.jpg Zaujimavosti - Na Šírave sa nikto neutopil. Hasiči len trénovali - 94.jpg
Zverejnené: 17.07.2011
Zaujal Vás članok? Neváhajte a dajte mu svoj hlas. :



Bazár autodielov