MICHALOVSKÉ SPRÁVY- VAŠE INTERNETOVÉ NOVINY
, meniny má , zajtra
lupa
domov


Splňte si sen o bývaní s výhľadom na Vysoké Tatry


Aj Vy sa môžete prebúdzať každý deň s nádherným výhľadom na Vysoké Tatry. Splňte si svoj sen o rodinnom bývaní v novobudovanej časti v obci Malý Slavkov a začnite stavať svoj domov !

FOTO

Pripoj sa k nám na FaceBooku a buď vždy v obraze!



 

Pozemky s nádherným výhľadom na Vysoké Tatry v Malom Slavkove majú k dnešnému dňu ukončené všetky inžinierske siete. Dokončená je kanalizácia, prívod plynu a elektrika vrátane verejného osvetlenia. Prípojky pitnej vody sú vyvedené na pozemky, ku ktorým vedie asfaltová cesta a ukončené sú aj obrubníky a chodníky. Momentálne prebiehajú dokončovacie práce na prístupovej komunikácii. K dispozícii je 66 cenovo dostupných stavebných pozemkov s výmerami od 613 do 880 m2. V blízkej budúcnosti je plánovaná výstavba prvej etapy golfového areálu – 9 jamkového ihriska, ktorý celú obec a okolie zatraktívnia.

Obec Malý Slavkov sa nachádza približne 3 kilometre od mesta Kežmarok a asi 7 kilometrov juhovýchodne od úpätia Vysokých Tatier. Je ideálnym miestom pre bývanie s dostupnosťou okresného mesta s jeho všetkými službami vrátane škôl, obchodov, športovísk a kultúrnych zariadení. Viac informácií, ako aj aktuálnu mapu pozemkov nájdete na domovskej stránke projektu: www.kralovskeudolie.sk. Informovala Zuzana Točeková, marketingová manažérka WBA Property Development s.r.o.


Zverejnené: 15.10.2012
Zaujal Vás članok? Neváhajte a dajte mu svoj hlas. :



Bazár autodielov