MICHALOVSKÉ SPRÁVY- VAŠE INTERNETOVÉ NOVINY
, meniny má , zajtra
lupa
domov


MICHALOVCE: Čúranie v baroch môže byť zábavné


Netradičná zábavka sa ujala v niektorých michalovských baroch. Na pánskych toaletách osadili do pisoárov hokejové bránky s pukom. Muži sa počas malej potreby snažia prúdom zasiahnuť puk, ktorý visí v bránke.

FOTO

Pripoj sa k nám na FaceBooku a buď vždy v obraze!



Niektoré netradičné vynálezy dokážu naozaj vykúzliť úsmev na tvári. Mnohých zákazníkov známeho michalovského baru prekvapila malá plastová bránka umiestnená v pisoári. Napriek tomu, že pri pisoári nie je žiadny návod , každý zákazník hneď pochopí,  čo má v danej  chvíli robiť. Po prvotnom neistom zastreľovaní každý muž začne triafať puk, ktorý je zavesený v bránke.

 

Barman priznáva, že mnohí zákazníci vychádzajú z toalety prekvapení.  „Je to len recesia, ktorú sme urobili  ešte počas majstrovstiev sveta v hokeji. Zákazníkom sa to pozdáva tak sme to nechali,“ uviedol barman.

 

„Macher, ktorému sa podarí zostreliť -odtrhnúť prúdom puk má pivo zdarma. Slabší si môžu pomôcť aj rukou,“ zavtipkoval barman.  Bránka v pisoári má podľa barmana okrem recesie a vyvolania úsmevu na tvári  ešte jednu výhodu. Podgurážených zákazníkov  učia čúrať priamo do pisoáru.  Čašník uviedol, že zákazníci by sa nemali nad tým pohoršovať. “Ide len o neškodnú srandu, ktorá sa mnohým páči,“ povedal.Jedná sa o vonné plastové sitko, ktoré zároveň zabraňuje upchatiu pisoáru na pánskom WC. V niektorých baroch sa používajú aj futbalové bránky. Zaujímavé by bolo vymyslieť niečo aj pre ženské osadenstvo. Aby aj im príjemne zbehol čas na dámskych toaletách. Napríklad by prúdom moču mohli potopiť lodičku plávajúcu na hladine záchodovej misy. Uvidíme možno časom vynálezcovia srandičiek vymyslia aj niečo pre ženy.  


Zverejnené: 05.06.2012
Zaujal Vás članok? Neváhajte a dajte mu svoj hlas. :



Bazár autodielov