MICHALOVSKÉ SPRÁVY- VAŠE INTERNETOVÉ NOVINY
, meniny má , zajtra
lupa
domov


Michalovčania sa fotili s Gorilou v centre mesta


V centre Michaloviec dnes počas mítingu SaS vystavovali na námestí gorilu zavretú v klietke. Zaujímavým nápadom upozornili voličov, aby svojimi volebnými hlasmi nekŕmili slovenské gorily.

FOTO

Pripoj sa k nám na FaceBooku a buď vždy v obraze!



Na Námestí osloboditeľov v Michalovciam mala dnes v stredu popoludní míting strana SaS. V centre mesta bola vystavená replika gorily, ktorá bola zavretá v klietke s nápisom: Prosíme nekŕmiť voličskými hlasmi.

 

Mnohým Michalovčanom sa tento nápad veľmi páčil a pri gorile v klietke sa radi vyfotili.

 

Na stretnutie s Michalovčanmi prišiel aj Minister kultúry SR Daniel Krajcer. Členovia Občianskeho združenia Zemplínsko-užská hradná cesta mu v krátkosti predstavili svoj projekt na obnovu a záchranu Vinianskeho hradu.

 

Minister kultúry Michalovčanom vysvetlil, že jednou z priorít strany je presadzovať prácu a nie dávky v hmotnej núdzi. SaS chce zrušiť dávky v hmotnej núdzi a namiesto nich každému poskytnúť možnosť zarobiť si pri verejnoprospešných prácach minimálnu mzdu vyplácanú na dennej báze. Tým zo sociálneho systému chcú vyradiť ľudí, ktorí berú dávky a pracujú načierno, alebo chcú len tak bez práce sedieť doma. Mnohí nezamestnaní si tak obnovia aj pracovné návyky.

 

Na námestí parkovali dnes aj takéto špeciálne karavany SaS.

 

Michalovčania sa mohli občerstviť

 

a vypočuť si ľudovú hudbu

 

FOTO:  SAM

Zaujimavosti - Michalovčania sa fotili s Gorilou v centre mesta - 1.JPG Zaujimavosti - Michalovčania sa fotili s Gorilou v centre mesta - 10.JPG Zaujimavosti - Michalovčania sa fotili s Gorilou v centre mesta - 11.JPG Zaujimavosti - Michalovčania sa fotili s Gorilou v centre mesta - 12.JPG Zaujimavosti - Michalovčania sa fotili s Gorilou v centre mesta - 13.JPG Zaujimavosti - Michalovčania sa fotili s Gorilou v centre mesta - 14.JPG Zaujimavosti - Michalovčania sa fotili s Gorilou v centre mesta - 15.JPG Zaujimavosti - Michalovčania sa fotili s Gorilou v centre mesta - 16.JPG Zaujimavosti - Michalovčania sa fotili s Gorilou v centre mesta - 17.JPG Zaujimavosti - Michalovčania sa fotili s Gorilou v centre mesta - 18.JPG Zaujimavosti - Michalovčania sa fotili s Gorilou v centre mesta - 19.JPG Zaujimavosti - Michalovčania sa fotili s Gorilou v centre mesta - 2.JPG Zaujimavosti - Michalovčania sa fotili s Gorilou v centre mesta - 20.JPG Zaujimavosti - Michalovčania sa fotili s Gorilou v centre mesta - 21.JPG Zaujimavosti - Michalovčania sa fotili s Gorilou v centre mesta - 22.JPG Zaujimavosti - Michalovčania sa fotili s Gorilou v centre mesta - 23.JPG Zaujimavosti - Michalovčania sa fotili s Gorilou v centre mesta - 24.JPG Zaujimavosti - Michalovčania sa fotili s Gorilou v centre mesta - 25.JPG Zaujimavosti - Michalovčania sa fotili s Gorilou v centre mesta - 26.JPG Zaujimavosti - Michalovčania sa fotili s Gorilou v centre mesta - 27.JPG Zaujimavosti - Michalovčania sa fotili s Gorilou v centre mesta - 28.JPG Zaujimavosti - Michalovčania sa fotili s Gorilou v centre mesta - 29.JPG Zaujimavosti - Michalovčania sa fotili s Gorilou v centre mesta - 3.JPG Zaujimavosti - Michalovčania sa fotili s Gorilou v centre mesta - 30.JPG Zaujimavosti - Michalovčania sa fotili s Gorilou v centre mesta - 4.JPG Zaujimavosti - Michalovčania sa fotili s Gorilou v centre mesta - 5.JPG Zaujimavosti - Michalovčania sa fotili s Gorilou v centre mesta - 6.JPG Zaujimavosti - Michalovčania sa fotili s Gorilou v centre mesta - 7.JPG Zaujimavosti - Michalovčania sa fotili s Gorilou v centre mesta - 8.JPG Zaujimavosti - Michalovčania sa fotili s Gorilou v centre mesta - 9.JPG
Zverejnené: 08.02.2012
Zaujal Vás članok? Neváhajte a dajte mu svoj hlas. :



Bazár autodielov