MICHALOVSKÉ SPRÁVY- VAŠE INTERNETOVÉ NOVINY
, meniny má , zajtra
lupa
domov


KALAMITA: Vodiči si v ťažkých situáciach pomáhali


Na zasnežených cestách v okolí Michaloviec a Trebišova sa našli vodiči, ktorí pomohli iným vodičom, ktorí uviazli v závejoch.

FOTO

Pripoj sa k nám na FaceBooku a buď vždy v obraze!



V pondelok popoludní uviazol na ceste do Michaloviec vodič nákladného auta s návesom. Vozidlo malo problémy na ceste I. triedy medzi obcami Hriadky a Horovce. Nákladné auto smerovalo do Michaloviec, ale silný nárazový vietor stiahol náves do záveja na kraji cesty.

Predná časť auta zostala v jazdnom pruhu a blokovala v prejazde autám, ktoré išli za ním. Pomaly sa začala tvoriť kolóna.

 

Vodič nákladného auta však na pomoc nemusel dlho čakať. Vodič oproti idúceho kamiónu ihneď zastavil a pomocou ťažného lana vytiahol nákladné auto zo záveja. Vodiča neodradil ani silný vietor a teplota mínus 12 stupňov, aby pomohol kolegovi v ťažkostiach. Naopak pravdepodobne nezodpovedne sa zachoval niekto, kto na ceste  III. triedy do obce Vojčice v smere od Horoviec odstránil zo stredu  cesty dočasnú dopravnú značku zákaz vjazdu a dal ju na kraj cesty. Na ceste bolo pritom v pondelok popoludní množstvo vysokých závejov a cesta bola neprejazdná. Vodiči sa museli potom vracať naspäť na cestu I. triedy a do Trebišova a Vojčíc sa dostali až po ceste I. triedy cez obec Hriadky. Takéto záveje boli na ceste III. triedy v smere do Vojčíc.



Zverejnené: 06.02.2012
Zaujal Vás članok? Neváhajte a dajte mu svoj hlas. :



Bazár autodielov