MICHALOVSKÉ SPRÁVY- VAŠE INTERNETOVÉ NOVINY
, meniny má , zajtra
lupa
domov


Michalovčania si zaplávali v studenom Laborci


Ani chladné počasie a studená voda neodradili skupinku 11 Michalovčanov, aby si dnes v piatok na obed na sviatok Zjavenia Pána a Troch kráľov zaplávali v rieke Laborec.

FOTO

Pripoj sa k nám na FaceBooku a buď vždy v obraze!



Plávali v studenej vode po prúde rieky pri mestskom parku Kerta. Voda mala teplotu okolo 4 stupňov. Teplota vzduchu bola 6 stupňov. Michalovskí otužilci plávali v Laborci niekoľko minút.

 

Na rieke Laborec to vyzeralo ako uprostred leta. Na brehoch Laborca sa prechádzali muži v plavkách, ktorí po krátkej rozcvičke skočili do studenej vody. Michalovskí otužili preplávali približne 30 metrov po prúde Laborca a potom vyšli na breh. 


Pre otužilcov je tento rok výnimočne teplá zima. Nemuseli si sekať otvory do ľadu.  Michalovčania sa chodia otužovať na Laborec už 5 rokov. Na chladivý kúpeľ sa pripravujú poctivo celý rok. Plávaniu v chladnej rieke predchádza otužovanie v studenej sprche. Otužovanie je skvelá prevencia proti chorobám. Podujatie organizovalo Občianske združenie Návraty. Dlhoročným organizátorom a otužilcom je Michalovčan František Džupa

 

Otužilcov prišiel podporiť aj michalovský viceprimátor Benjamín Bančej

Davy ľudí na síldlisku Stráňany sledovali otužilcov pekne z brehu vo vetrovkách a kabátoch

Foto: DEM

Relax - Michalovčania si zaplávali v studenom Laborci - 1.JPG Relax - Michalovčania si zaplávali v studenom Laborci - 10.JPG Relax - Michalovčania si zaplávali v studenom Laborci - 11.JPG Relax - Michalovčania si zaplávali v studenom Laborci - 12.JPG Relax - Michalovčania si zaplávali v studenom Laborci - 13.JPG Relax - Michalovčania si zaplávali v studenom Laborci - 14.JPG Relax - Michalovčania si zaplávali v studenom Laborci - 15.JPG Relax - Michalovčania si zaplávali v studenom Laborci - 16.JPG Relax - Michalovčania si zaplávali v studenom Laborci - 17.JPG Relax - Michalovčania si zaplávali v studenom Laborci - 18.JPG Relax - Michalovčania si zaplávali v studenom Laborci - 19.JPG Relax - Michalovčania si zaplávali v studenom Laborci - 2.JPG Relax - Michalovčania si zaplávali v studenom Laborci - 20.JPG Relax - Michalovčania si zaplávali v studenom Laborci - 21.JPG Relax - Michalovčania si zaplávali v studenom Laborci - 22.JPG Relax - Michalovčania si zaplávali v studenom Laborci - 23.JPG Relax - Michalovčania si zaplávali v studenom Laborci - 24.JPG Relax - Michalovčania si zaplávali v studenom Laborci - 25.JPG Relax - Michalovčania si zaplávali v studenom Laborci - 26.JPG Relax - Michalovčania si zaplávali v studenom Laborci - 27.JPG Relax - Michalovčania si zaplávali v studenom Laborci - 28.JPG Relax - Michalovčania si zaplávali v studenom Laborci - 29.JPG Relax - Michalovčania si zaplávali v studenom Laborci - 3.JPG Relax - Michalovčania si zaplávali v studenom Laborci - 30.JPG Relax - Michalovčania si zaplávali v studenom Laborci - 31.JPG Relax - Michalovčania si zaplávali v studenom Laborci - 32.JPG Relax - Michalovčania si zaplávali v studenom Laborci - 4.JPG Relax - Michalovčania si zaplávali v studenom Laborci - 5.JPG Relax - Michalovčania si zaplávali v studenom Laborci - 6.JPG Relax - Michalovčania si zaplávali v studenom Laborci - 7.JPG Relax - Michalovčania si zaplávali v studenom Laborci - 8.JPG Relax - Michalovčania si zaplávali v studenom Laborci - 9.JPG
Zverejnené: 06.01.2012
Zaujal Vás članok? Neváhajte a dajte mu svoj hlas. :



Bazár autodielov