MICHALOVSKÉ SPRÁVY- VAŠE INTERNETOVÉ NOVINY
, meniny má , zajtra
lupa
domov


Michalovčania strieľali šampanským už na obed


V Michalovciach sa dnes o pol dvanástej na obed uskutočnila súťaž v streľbe zo šampanského. Súťaž je nielen slovenskou, ale celosvetovou raritou.

FOTO

Pripoj sa k nám na FaceBooku a buď vždy v obraze!



Súťažilo sa na Námestí osloboditeľov pred Mestským úradom v Michalovciach. Súťaž si získava čoraz viac priaznivcov. Dnes na Silvestra sa do  nej zapojilo 37 súťažiacich. Podujatie podporil svojou účasťou michalovský primátor Viliam Zahorčák, podpredseda Košického samosprávneho kraja Emil Ďurovčík a  prednosta Obvodného úradu v Michalovciach Jozef Bobík.

Do súťaže plnej recesie sa zapojilo aj niekoľko žien.   

 

 

Víťazom súťaže sa stal ten súťažiaci, ktorého zátka letela najďalej.  Tento rok je víťazom Pavol Tušár z Michaloviec, ktorého zátka preletela viac ako 25 metrov.

 

Na druhom mieste skončil Ladislav Havrila, ktorý prestrelil hranicu 24 metrov. Na treťom mieste prednosta Obvodného úradu v Michalovciach Jozef Bobík, ktorého zátka dopadla na hranicu 21,7 metra.

 

Mesto prvých 20 súťažiacich odmenilo hodnotnými, ale aj úsmevnými cenami. Moderátor a organizátor podujatia Ján Ďurovčík potvrdil, že v tejto súťaži nejde len o najlepšie výkony, ale aj zábavu, humor a dobrú náladu. A tá počas silvestrovskej súťaže v Michalovciach rozhodne nechýbala.

 


Relax - Michalovčania strieľali šampanským už na obed - 1.JPG Relax - Michalovčania strieľali šampanským už na obed - 10.JPG Relax - Michalovčania strieľali šampanským už na obed - 11.JPG Relax - Michalovčania strieľali šampanským už na obed - 12.JPG Relax - Michalovčania strieľali šampanským už na obed - 13.JPG Relax - Michalovčania strieľali šampanským už na obed - 14.JPG Relax - Michalovčania strieľali šampanským už na obed - 15.JPG Relax - Michalovčania strieľali šampanským už na obed - 16.JPG Relax - Michalovčania strieľali šampanským už na obed - 17.JPG Relax - Michalovčania strieľali šampanským už na obed - 18.JPG Relax - Michalovčania strieľali šampanským už na obed - 19.JPG Relax - Michalovčania strieľali šampanským už na obed - 2.JPG Relax - Michalovčania strieľali šampanským už na obed - 20.JPG Relax - Michalovčania strieľali šampanským už na obed - 21.JPG Relax - Michalovčania strieľali šampanským už na obed - 22.JPG Relax - Michalovčania strieľali šampanským už na obed - 23.JPG Relax - Michalovčania strieľali šampanským už na obed - 24.JPG Relax - Michalovčania strieľali šampanským už na obed - 25.JPG Relax - Michalovčania strieľali šampanským už na obed - 26.JPG Relax - Michalovčania strieľali šampanským už na obed - 27.JPG Relax - Michalovčania strieľali šampanským už na obed - 28.JPG Relax - Michalovčania strieľali šampanským už na obed - 29.JPG Relax - Michalovčania strieľali šampanským už na obed - 3.JPG Relax - Michalovčania strieľali šampanským už na obed - 30.JPG Relax - Michalovčania strieľali šampanským už na obed - 31.JPG Relax - Michalovčania strieľali šampanským už na obed - 32.JPG Relax - Michalovčania strieľali šampanským už na obed - 33.JPG Relax - Michalovčania strieľali šampanským už na obed - 34.JPG Relax - Michalovčania strieľali šampanským už na obed - 35.JPG Relax - Michalovčania strieľali šampanským už na obed - 36.JPG Relax - Michalovčania strieľali šampanským už na obed - 4.JPG Relax - Michalovčania strieľali šampanským už na obed - 5.JPG Relax - Michalovčania strieľali šampanským už na obed - 6.JPG Relax - Michalovčania strieľali šampanským už na obed - 7.JPG Relax - Michalovčania strieľali šampanským už na obed - 8.JPG Relax - Michalovčania strieľali šampanským už na obed - 9.JPG
Zverejnené: 31.12.2011
Zaujal Vás članok? Neváhajte a dajte mu svoj hlas. :



Bazár autodielov