MICHALOVSKÉ SPRÁVY- VAŠE INTERNETOVÉ NOVINY
, meniny má , zajtra
lupa
domov


Partia Michalovčanov vyhrala a takto si užívala


Súťažiť s michalovskými správami sa oplatí. Partia, ktorá vyhrala poslednú súťaž sa zabávala v dobrej nálade v bare KaeMko až do neskorého rána.

FOTO

Pripoj sa k nám na FaceBooku a buď vždy v obraze!



Hoci náš portál neponúka státisíce eur aj tak sa s nami súťažiť rozhodne oplatí. Na konci našich súťaží nechýba dobrá nálada a atmosféra. Presvedčila sa o tom partia Michalovčanov, ktorí v súťaži o najzaujímavejšiu fotografiu z leta vyhrali posedenie so štartovným kreditom 50 eur. Richardovi Morozovi poslali kamaráti až 685 hlasov. Do baru KM na Gorkého ulici v Michalovciach dorazili uplynulý piatok  o ôsmej večer. „Boli sme dohodnutý partia siedmich chlapcov. Kredit 50 eur sme využili hneď na kúpu fľašiek, avšak na našu „smolu“ neskončilo len pri nich.... Teda dá sa povedať, že kredit došiel cca po hodine a pol,“ prezradil s úsmevom výherca Richard Moroz. 

„Potom sme pokračovali v KM-ku samozrejme. Čo sa týka služieb a atmosféry, bar KM navštevujeme celá partia pravidelne , takže sme veľmi spokojní. Čo sa týka tohto večera, ale aj každého iného."

 

Na otázku či sa ešte zapoja do nejakých ďalších súťaží s našim portálom, odpovedal výherca  jednoznačne. „Jasnééééééé!!!!!! Super súťaž, skvelá cena a jeden z najlepších a najťažších večerov za posledné obdobie,“ dodal spokojný výherca. “Táto akcia kamarátovi natoľko pomohla, že svoju kočku požiadal o ruku." A koľko nakoniec spokojní súťažiaci vypili ?. „To sa prestalo počítať po 4 fľaške“.


Zverejnené: 17.11.2011
Zaujal Vás članok? Neváhajte a dajte mu svoj hlas. :



Bazár autodielov