MICHALOVSKÉ SPRÁVY- VAŠE INTERNETOVÉ NOVINY
, meniny má , zajtra
lupa
domov


MICHALOVCE: Obleč sa štýlovo a získaj finančnú prémiu na ďalší nákup


Značková predajňa pánskeho oblečenia Zekon pripravila pre svojich zákazníkov zaujímavú akciu.

FOTO

Pripoj sa k nám na FaceBooku a buď vždy v obraze!



Čas stužkových slávností sa neúprosne blíži. Výber vhodného oblečenia neriešia v týchto dňoch len slečny ale aj páni. Časy, kedy sa mladí muži pri výbere nového obleku spoliehali  len na rady svojej mamičky, alebo sa uspokojili s maturitným oblekom ich otca sú nenávratne preč. Aj mladí muži chcú počas stužkovej slávnosti vyzerať trendy a preto hľadajú kvalitu, moderný strih a štýlovú farbu. V predajni Zekon na ulici Š. Tučeka v Michalovciach nájdete všetko pod jednou strechou, stačí si len dobre vybrať.

 

Vyhnite sa stresu a nenechávajte si kúpu obleku na poslednú chvíľu, tesne pred stužkovou slávnosťou. V Zekone vás vyškolený personál oboznámi s aktuálnymi trendmi, strihmi, kvalitnými tkaninami a poradí vám vybrať oblek, ktorý vám sadne ako uliaty. Obleky MIKA RAUTA sú preslávené kvalitou materiálov a spôsobom spracovania na vysokej profesionálnej úrovni. V predajni nájdete široký sortiment výrobkov. Okrem oblekov a košieľ aj pestrý výber kravát, motýlikov, štýlových topánok, ale aj ponožiek.

 

Ak chcete vo svoj veľký deň vyzerať skvele a byť so sebou spokojný, vaše kroky by mali viesť do predajne Zekon. Navyše každý zákazník, ktorý si do 15.decembra zakúpi oblek získa 20 eurovú poukážku na ďalší nákup.

 

Inzercia

 

 

 


Zverejnené: 12.10.2016
Zaujal Vás članok? Neváhajte a dajte mu svoj hlas. :



Bazár autodielov