MICHALOVSKÉ SPRÁVY- VAŠE INTERNETOVÉ NOVINY
, meniny má , zajtra
lupa
domov


Víkendové pobyty pre nabratie nových síl.


Doba je rýchla a náročná. To vieme všetci. Ak si chceme dlhodobo udržať výkonnosť, zdravie a pohodu je potrebné sa starať ako o telo aj o duševnú stránku.

FOTO

Pripoj sa k nám na FaceBooku a buď vždy v obraze!



Ak si hovoríte že nie je čas na týždňové vypnutie a opustenie práce tak riešením by mohli byť víkendové pobyty. Jedná sa o pobyty na dve až tri noci čo by už mohol zvládnuť aj ten najvyťaženejší manažér. Takýto pobyt dokáže znovu nabiť baterky aby nehrozilo riziko vyhorenia čo by už bola vážnejšia situácia a tá by sa musela riešiť dlhodobejšie a intenzívnejšie. Spoločnosť Monada má s organizovaním takýchto relaxačných a wellness pobytov dlhodobé skúsenosti. Už viac ako desaťročie sa stará o náš relax. V hoteli Patince má pripravený špeciálny program pre načerpanie nových síl a odbúranie stresu. Ponúkaný víkendový pobyt zahŕňa kompletné služby ako ubytovanie na celú dobu, stravovanie formou polpenzie, neobmedzené vstupy do wellness počas trvania pobytu. Špecialitou je program Monada ktorý obsahuje regeneračné a relaxačné cvičenia na odbúranie stresu celkové zlepšenie životnej pohody.

V prípade ak máte záujem o čas strávený v našich veľhorách mohol by Vás zaujímať víkendový pobyt vo Vysokých Tatrách v hoteli Slovan. Víkendový balíček je rovnako možné objednať na dobu dvoch alebo troch dní a stráviť čas v hotelovom wellness alebo relaxom v horskom prostredí v okolí Tatranskej Lomnice.

 

Zverejnené: 29.03.2016
Zaujal Vás članok? Neváhajte a dajte mu svoj hlas. :



Bazár autodielov