MICHALOVSKÉ SPRÁVY- VAŠE INTERNETOVÉ NOVINY
, meniny má , zajtra
lupa
domov


Začiatok školského roka: Samé minisukne a veľa policajtov


Začiatok školského roka v Michalovciach pripomínal módnu prehliadku.

FOTO

Pripoj sa k nám na FaceBooku a buď vždy v obraze!



 

 Gymnazistky a stredoškoláčky  nahodili v prvý školský deň  minisukne a krátke nohavice.  Pred školami a na dôležitých križovatkách dohliadali na premávku a poriadok desiatky štátnych a mestských policajtov.

 

V pondelok 5.septembra odštartoval nový školský rok 2011/12 aj v Michalovciach. V uliciach mesta  bolo cítiť , že študentom sa s dvojmesačnými prázdninami lúči len veľmi ťažko. Horúci septembrový deň ovplyvnil aj garderóbu študentiek. Namiesto kostýmov a  dlhých šiat sa nahodili do minisukní a krátkych nohavičiek.

 

 

Ocenili to aj mladí Michalovčania, ktorí tradične posedávali na terasách, lavičkách a vychutnávali si tento výnimočný deň, kedy sú dievčatá nádherné nahodené. Atmosféra v uliciach mesta pripomínala verejnú módnu prehliadku. „Slovenky a hlavne Michalovčanky sú krásne ženy. Vidieť takto nahodené študentky môžem len dvakrát do roka. Na konci  a na začiatku školského roka,“ povedal študent, ktorý si spolu s kamarátmi prezeral korzujúce Michalovčanky.

 

Do základných škôl prišli v sprievode rodičov aj najmenší michalovskí školáci. V tomto roku by malo osem michalovských základných škôl navštevovať vyše 4 300 žiakov. Z toho je 471 prváčikov. Do materských škôl bolo zapísaných 950 detí.

V meste Michalovce je zriaďovateľom viacerých stredných škôl a dvoch gymnázií,Košický samosprávny kraj. V Košickom kraji malo od septembra  do prvých ročníkov v stredných školách v zriaďovateľskej pôsobnosti KSK  nastúpiť 6 540 žiakov.  Ich presné počty budú známe až k 15. septembru.  

 

Foto: DEM

 

Zverejnené: 05.09.2011
Zaujal Vás članok? Neváhajte a dajte mu svoj hlas. :



Bazár autodielov