MICHALOVSKÉ SPRÁVY- VAŠE INTERNETOVÉ NOVINY
, meniny má , zajtra
lupa
domov


V Michalovciach otvorili nové fitness centrum a športový komplex


V komplexe, ktorý sa rozprestiera na vyše 1000m2 si prídu na svoje všetci ako ženy, muži tak i deti.

FOTO

Pripoj sa k nám na FaceBooku a buď vždy v obraze!



Nový športový komplex R+R Fitness centrum sa sťahuje do svojich nových priestorov na Tučekovej ulici pri Zekone. R+R Fitness centrum otvorilo 1.časť už v utorok 8.decembra.  Ženy sa môžu tešiť na ženské fitness centrum R+R Ladies Fitness, muži aj ženy na crossfitové a boxovacie centrum R+R Cross Training a deti na detské centrum Hrajko. Súčasťou komplexu sú aj 2 telocvične na skupinové cvičenia s bohatou ponukou kurzov, nechtové štúdio Nail design, solária a masážne centrum, kde neskôr sú naplánované aj kozmetické procedúry. O vaše služby sa postará mnohočlenný tím  fitness trénerov, inštruktorov. Samozrejmosťou budú aj fyzioterapeutky,  masérky,  animátorky a personál ladies fitness. Do komplexu sa sťahuje aj športový klub KickBox Michalovce.

 

Otvorenie je rozdelené na viacero etáp. Prvá časť, ktorá je prevažne ženská R+R Ladies Fitness s telocvičňami, masážne centrum a nechtové štúdio Nail Design otvorilo svoje brány  už v utorok 8.decembra.


Detské centrum Hrajko bude otvorené o týždeň neskôr 14. decembra. Výnimočnosťou tohto detského centra bude možnosť, že sa o vaše ratolesti postará naša animátorka, zatiaľ čo vy si môžete v kľude zacvičiť alebo nakupovať.


Posledná časť, ktorá bude spoločná ako  mužská tak  aj ženská crossfitové centrum R+R Cross Training sa otvorí začiatkom januára. Spolu s nimi už bude v prevádzke aj solárne štúdio. Oficiálne otvorenie spojené so 4.narodeninami R+R Ladies Fitness a pekným sprievodným programom je naplánované na prelome januára a februára 2016.


Veríme že každý návštevník tohto športového centra sa bude cítiť príjemne a zrelaxuje ako po fyzickej tak i psychickej stránke.

Zverejnené: 10.12.2015
Zaujal Vás članok? Neváhajte a dajte mu svoj hlas. :



Bazár autodielov