MICHALOVSKÉ SPRÁVY- VAŠE INTERNETOVÉ NOVINY
, meniny má , zajtra
lupa
domov


Pri výbere sa fantázi medze nekladú


Rozmýšľate čo by mohlo jednoducho a nenáročne vylepšiť Váš šatník?


Pripoj sa k nám na FaceBooku a buď vždy v obraze!



Internetový obchod www.panskysvet.sk Vám poradí ako nato. Možno budete prekvapení, ale jedným z najvýraznejších trendov v pánskej móde pre sezónu jeseň-zima 2013 sú svetre, pulóvre a roláky. Nakoniec prečo nie, veď tie sú do chladného počasia ako stvorené. Nosiť sa budú nielen pod bundami a kabátmi, ale dokonca aj pod oblekmi.

Chcete zaujať? Potom Vám odporúčame vsadiť na kombináciu roláku a šatky omotanej tesne okolo krku, ktorá dodáva Vášmu celkovému vzhľadu na netradičnosti. Svetre v novom ponímaní nahrádzajú aj samotnú košeľu či tričko. Pri výbere sa fantázi medze nekladú. Moderné sú hrubé pletené jednofarebné alebo farebné svetre a roláky, na ktorých dominujú výrazné vzory a zaujímavé motívy. Trendom naďalej ostávajú aj elegantné svetre slim-fit strihu, ktoré sa hodia na voľný čas, do práce, ale aj na formálne príležitosti. Práve túto kategóriu svetrov nájdete v ponuke e-shopu www.panskysvet.sk.

Vraví sa, že každý muž by mal vlastniť aspoň jeden kvalitný kabát. Pánsky slim fit kabát Vám pomôže zvýrazniť Vašu postavu a slim fit dodá Vášmu celkovému vzhľadu na elegancii. Dôležitou súčasťou pánskeho šatníka sú aj športovo-elegantné pánske bundy, ktoré svojou univerzálnou využiteľnosťou budú Vašim vďačným spoločníkom. Nechajte sa inšpirovať ponukou pánskeho oblečenia v internetovom obchode www.panskysvet.sk. 

 

 

 

 

Zverejnené:
Zaujal Vás članok? Neváhajte a dajte mu svoj hlas. :



Bazár autodielov