MICHALOVSKÉ SPRÁVY- VAŠE INTERNETOVÉ NOVINY
, meniny má , zajtra
lupa
domov


MICHALOVCE: Herečka Lucia Lapišáková vystúpi pred domácim publikom


Herečka Lucia Lapišáková, ktorá pochádza z Michaloviec a ktorá stvárňuje jednu z hlavných postáv v seriáli TV JOJ Pod povrchom sa v Michalovciach predstaví v divadelnej hre Posledné mesiace.

FOTO

Pripoj sa k nám na FaceBooku a buď vždy v obraze!



Luciu Lapišákovú môžete každý týždeň vidieť na televíznych obrazovkách v utorok a vo štvrtok večer v úspešnom seriáli Pod povrchom, kde stvárňuje postavu Lei - seriálovú manželku Adama - herca Marka Igondu.

V piatok 8. februára o 18.00 hod. Lucia Lapišáková, František Kovár a Přemysl Boublík vystúpia v Mestskom kultúrnom stredisku v Michalovciach v divadelnej hre  Posledné mesiace.

Posledné mesiace sú príbehom staršieho profesora literatúry , je to každodenný príbeh, ktorý sa mieša s minulosťou a má nezvyčajnú silu v dialógoch, v ktorých sa zameriava na jednoduchú, bystrú iróniu vyvolávajúcu úsmev na tvárach divákov. Hra je dojímavá, plná emócii a v žiadnom prípade nepôsobí beznádejne. Divadelné predstavenie sa uskutoční tento piatok 8. februára o 18.00 hod v Mestskom kultúrnom stredisku v Michalovciach. Vstupné na predstavenie je 5 eur. Dôchodcovia a študenti 3 eurá.

 

V programe účinkujú

František Kovár, Lucia Lapišáková, Přemysl Boublík

Preklad: Oľga Pažítková
Úprava a dramaturgia: Jana Liptáková
Kostýmy: Ľudmila Várossová
Produkcia: Eva Sklenárová
Scéna a réžia: Miro Košický

 

FOTO: ARCHÍV LUCIA LAPIŠÁKOVÁ

Zverejnené: 06.02.2013
Zaujal Vás članok? Neváhajte a dajte mu svoj hlas. :



Bazár autodielov