MICHALOVSKÉ SPRÁVY- VAŠE INTERNETOVÉ NOVINY
, meniny má , zajtra
lupa
domov


Kuriózna nehoda v Michalovskom okrese


Nadýchal vodič z Michaloviec aj zranený chodec.

FOTO

Pripoj sa k nám na FaceBooku a buď vždy v obraze!



V piatok  18.januára  o 17,56 hod. došlo pred obcou Palín v okrese Michalovce k dopravnej nehode medzi vozidlom Citroen Jumpy, ktoré viedol Michalovčan a 57-ročným chodcom z obce Palín. 

Vodič viedol vozidlo v smere od obce Pavlovce nad Uhom na obec Palín, pričom pri čerpacej stanici došlo z doposiaľ nezistených príčin k zrážke s chodcom. Chodec v tom čase išiel po ceste v rovnakom smere v pravom jazdnom pruhu a následne spadol na vozovku.

Pri dopravnej nehode chodec utrpel ľahké zrnenia s dobou liečenia cca 5 týždňov. Chodec bol podrobený dychovej skúške s výsledkom 1,02 mg/l alkoholu v dychu, čo je v prepočte 2,13 promile. U vodiča bolo zistené požitie alkoholu 0,40 mg/l alkoholu v dychu (0,83 promile), zranenia neutrpel. Na vozidle vznikla škoda 500 €. Vodič sa pravdepodobne nevenoval plne vedeniu vozidla a nesledoval situáciu v cestnej premávke. Presné príčiny nehody vyšetruje Okresný dopravný inšpektorát v Michalovciach.

 

TLAČOVA SPRAVA:  POLICIA

FOTO: TOM

Krimi - Kuriózna nehoda v Michalovskom okrese - 1.JPG Krimi - Kuriózna nehoda v Michalovskom okrese - 10.JPG Krimi - Kuriózna nehoda v Michalovskom okrese - 11.JPG Krimi - Kuriózna nehoda v Michalovskom okrese - 12.JPG Krimi - Kuriózna nehoda v Michalovskom okrese - 13.JPG Krimi - Kuriózna nehoda v Michalovskom okrese - 14.JPG Krimi - Kuriózna nehoda v Michalovskom okrese - 2.JPG Krimi - Kuriózna nehoda v Michalovskom okrese - 4.JPG Krimi - Kuriózna nehoda v Michalovskom okrese - 5.JPG Krimi - Kuriózna nehoda v Michalovskom okrese - 7.JPG Krimi - Kuriózna nehoda v Michalovskom okrese - 8.JPG Krimi - Kuriózna nehoda v Michalovskom okrese - 9.JPG
Zverejnené: 19.01.2013
Zaujal Vás članok? Neváhajte a dajte mu svoj hlas. :



Bazár autodielov