MICHALOVSKÉ SPRÁVY- VAŠE INTERNETOVÉ NOVINY
, meniny má , zajtra
lupa
domov


NEHODA: Auto vyletelo z cesty a narazilo do plota


V obci Nacina Ves v okrese Michalovce vyletela Škoda Octavia z cesty a narazila do kovového oplotenia.

FOTO

Pripoj sa k nám na FaceBooku a buď vždy v obraze!



Vážne vyzerajúca nehoda sa stala v nedeľu po deviatej hodine večer v obci Nacina Ves.  Vodič osobného auta Škoda Octavia smeroval z Michaloviec na Strážske.

 

V obci pravdepodobne na klzkej ceste nezvládol riadenie a vyletel z cesty.

 

Po náraze do kovového oplotenia sa v aute aktivovali airbagy.

 

Na mieste nehody zasahovala polícia a michalovskí hasiči. Vodič sa po príchode záchranárov nachádzal už mimo vozidla. Našťastie neutrpel vážne zranenia. Hasiči zabezpečili vozidlo proti vzniku požiaru. Presné príčiny nehody vyšetruje Okresný dopravný inšpektorát v Michalovciach.


Krimi - NEHODA: Auto vyletelo z cesty a narazilo do plota - 1.JPG Krimi - NEHODA: Auto vyletelo z cesty a narazilo do plota - 10.JPG Krimi - NEHODA: Auto vyletelo z cesty a narazilo do plota - 11.JPG Krimi - NEHODA: Auto vyletelo z cesty a narazilo do plota - 12.JPG Krimi - NEHODA: Auto vyletelo z cesty a narazilo do plota - 13.JPG Krimi - NEHODA: Auto vyletelo z cesty a narazilo do plota - 14.JPG Krimi - NEHODA: Auto vyletelo z cesty a narazilo do plota - 15.JPG Krimi - NEHODA: Auto vyletelo z cesty a narazilo do plota - 16.JPG Krimi - NEHODA: Auto vyletelo z cesty a narazilo do plota - 17.JPG Krimi - NEHODA: Auto vyletelo z cesty a narazilo do plota - 18.JPG Krimi - NEHODA: Auto vyletelo z cesty a narazilo do plota - 19.JPG Krimi - NEHODA: Auto vyletelo z cesty a narazilo do plota - 2.JPG Krimi - NEHODA: Auto vyletelo z cesty a narazilo do plota - 21.JPG Krimi - NEHODA: Auto vyletelo z cesty a narazilo do plota - 23.JPG Krimi - NEHODA: Auto vyletelo z cesty a narazilo do plota - 25.JPG Krimi - NEHODA: Auto vyletelo z cesty a narazilo do plota - 27.JPG Krimi - NEHODA: Auto vyletelo z cesty a narazilo do plota - 3.JPG Krimi - NEHODA: Auto vyletelo z cesty a narazilo do plota - 30.JPG Krimi - NEHODA: Auto vyletelo z cesty a narazilo do plota - 31.JPG Krimi - NEHODA: Auto vyletelo z cesty a narazilo do plota - 32.JPG Krimi - NEHODA: Auto vyletelo z cesty a narazilo do plota - 33.JPG Krimi - NEHODA: Auto vyletelo z cesty a narazilo do plota - 35.JPG Krimi - NEHODA: Auto vyletelo z cesty a narazilo do plota - 37.JPG Krimi - NEHODA: Auto vyletelo z cesty a narazilo do plota - 4.JPG Krimi - NEHODA: Auto vyletelo z cesty a narazilo do plota - 6.JPG Krimi - NEHODA: Auto vyletelo z cesty a narazilo do plota - 7.JPG Krimi - NEHODA: Auto vyletelo z cesty a narazilo do plota - 8.JPG Krimi - NEHODA: Auto vyletelo z cesty a narazilo do plota - 9.JPG
Zverejnené: 25.12.2012
Zaujal Vás članok? Neváhajte a dajte mu svoj hlas. :



Bazár autodielov