MICHALOVSKÉ SPRÁVY- VAŠE INTERNETOVÉ NOVINY
, meniny má , zajtra
lupa
domov


V Michalovciach vykradli dom. Polícia chytila dvoch Michalovčanov


Michalovskí policajti vypátrali a z prečinu krádeže spáchaného formou spolupáchateľstva obvinili 17-ročného Martina a 29-ročného Viktora z Michaloviec.

FOTO

Pripoj sa k nám na FaceBooku a buď vždy v obraze!



Počas uplynulého víkendu na Zemplínskej ulici v Michalovciach prešli na pozemok neobývaného rodinného domu v rekonštrukcii, vlámali sa do plechového skladu, odkiaľ odcudzili elektrickú pílu, uhlovú brúsku, vŕtačku aku a 3 elektrické káble. Následne zo suterénu domu odcudzili propán – butánovú fľašu s horákom. Majiteľovi krádežou a poškodením zariadenia spôsobili celkovú škodu viac ako 530,-€.

Ad 2) dňa 3.11.2012 vo večerných hodinách v záhradkárskej osade „Vŕbiny“ na Sobraneckej ceste v Michalovciach sa vlámali do chatky, odkiaľ odcudzili 10 kari sietí, 10 kovových roxorov a rozkladaciu posteľ. Pri odchode ich vyrušil náhodný chatár a odcudzené veci cestou odhodili. Majiteľovi v tomto prípade spôsobili škodu 220,-€.

Obvinenému Viktorovi, ktorý bol umiestnený do cely policajného zaistenia, v tomto prípade hrozí až dvojročné väzenie, mladistvému sa trestná sadzba znižuje na polovicu.Informovala košická krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová.

 

Ilustračné foto: TOM

 

Zverejnené: 08.11.2012
Zaujal Vás članok? Neváhajte a dajte mu svoj hlas. :



Bazár autodielov