MICHALOVSKÉ SPRÁVY- VAŠE INTERNETOVÉ NOVINY
, meniny má , zajtra
lupa
domov


MICHALOVCE: Pred policajtmi sa vodič škodovky ukryl v poli


Policajti zadržali včera medzi Michalovcami a Pozdišovcami vodiča Škody Felícia, ktorý sa im chcel schovať v poli. 23-ročný Martin nemal vodičák a viedol auto, ktoré bolo vyradené z evidencie.

FOTO

Pripoj sa k nám na FaceBooku a buď vždy v obraze!



Včera 16.októbra  krátko po 19,00 hod. pri presune hliadka Pohotovostnej motorizovanej jednotky KR PZ v Košiciach do stanoveného úseku výkonu služby obdŕžala z operačného strediska hlásenie o pohybe osobného motorového vozidla továrenskej značky Škoda Felícia, bordovej farby s Michalovskými evidenčnými číslami. Vozidlo sa malo pohybovať medzi obcou Bracovce a Michalovcami. Policajná hliadka spozorovala vozidlo, ktoré sa zhodovalo s popisom v obci Pozdišovce.

Vodič podozrivého vozidla akonáhle zbadal hliadku odbočil z hlavnej cesty hneď za obcou a vozidlo odstavil do tmy na poli, pričom ihneď vypol svetlá a motor. Hliadky Pohotovostnej motorizovanej jednotky však k vozidlu okamžite pristúpili a začali kontrolovať osádku a vozidlo.

Pri kontrole vodič nepredložil vodičský preukaz ani doklady od vozidla. Následnou lustráciou bolo zistené, že 23-ročný Martin z okr. Michalovce nie je držiteľom vodičského oprávnenia a vozidlo viedol aj napriek uloženým zákazom viesť motorové vozidlá Okresným dopravným inšpektorátom ako aj opätovný zákaz viesť motorové vozidlá uložený Okresným súdom v Michalovciach až do 17.04.2014.

Vo vozidle sa spolu s vodičom nachádzali dvaja spolujazdci vo veku 21 a 28 rokov. Ďalším šetrením bolo zistené, že vodič viedol auto zn. Škoda Felícia, ktoré bolo vyradené z evidencie motorových vozidiel a na ktorom boli evidenčné čísla patriace inému vozidlu.

V batožinovom priestore policajti našli ďalšiu tabuľku s Trebišovským EČV so štatútom odhlásené. Poverený príslušník Okresného dopravného inšpektorátu v Michalovciach 23-ročného Martina už obvinil z prečinu marenia výkonu úradného rozhodnutia. Obvinený bol umiestnený v cele policajného zaistenia a v prípade dokázania viny mu hrozí až dvojročné väzenie.

 

Tlačová správa KR PZ Košice

 

Foto: TOM

Zverejnené: 17.10.2012
Zaujal Vás članok? Neváhajte a dajte mu svoj hlas. :



Bazár autodielov