MICHALOVSKÉ SPRÁVY- VAŠE INTERNETOVÉ NOVINY
, meniny má , zajtra
lupa
domov


Letiaca batéria sa autám našťastie vyhla


Počas dopravnej nehody pred obcou Lastomír v okrese Michalovce sa z auta uvoľnila batéria, ktorá letela ponad cestu vyše 40 metrov. Batéria spod kapoty osobného auta vyletela vo chvíli, keď auto dostalo balans a začalo robiť kotrmelce.

FOTO

Pripoj sa k nám na FaceBooku a buď vždy v obraze!



Počas dopravnej nehody pred obcou Lastomír v okrese Michalovce sa z auta uvoľnila batéria, ktorá letela ponad cestu vyše 40 metrov. Batéria spod kapoty osobného auta vyletela vo chvíli, keď auto dostalo balans a začalo robiť kotrmelce.

Nakoniec zastalo až v priekope. Šťastie, že v tej chvílo nešlo oproti žiadne auto. Batéria mohla rozbiť čelné sklo a niekoho zraniť. Vodič na Peugeote 207  smeroval z Michaloviec do obce Lastomír. Pravdepodobne počas predbiehania ďalšieho auta  vyletel z cesty a po niekoľkých kotrmelcoch zostal stáť až v priekope  medzi stromami. Na mieste nehody zasahovali záchranári z Hasičského a záchranného zboru v Michalovciach a sanitka rýchlej zdravotnej pomoci. Zraneného vodiča previezli do michalovskej nemocnice.

Foto: ČIČ

Krimi - Letiaca batéria sa autám našťastie vyhla - 3.jpg Krimi - Letiaca batéria sa autám našťastie vyhla - 30.jpg Krimi - Letiaca batéria sa autám našťastie vyhla - 32.jpg Krimi - Letiaca batéria sa autám našťastie vyhla - 33.jpg Krimi - Letiaca batéria sa autám našťastie vyhla - 43.jpg Krimi - Letiaca batéria sa autám našťastie vyhla - 46.jpg Krimi - Letiaca batéria sa autám našťastie vyhla - 47.jpg Krimi - Letiaca batéria sa autám našťastie vyhla - 5.jpg Krimi - Letiaca batéria sa autám našťastie vyhla - 54.jpg Krimi - Letiaca batéria sa autám našťastie vyhla - 65.jpg Krimi - Letiaca batéria sa autám našťastie vyhla - 72.jpg Krimi - Letiaca batéria sa autám našťastie vyhla - 79.jpg
Zverejnené: 29.05.2011
Zaujal Vás članok? Neváhajte a dajte mu svoj hlas. :



Bazár autodielov