MICHALOVSKÉ SPRÁVY- VAŠE INTERNETOVÉ NOVINY
, meniny má , zajtra
lupa
domov


Muž zomrel po páde zo schodov. Strčil ho lakťom


V obytnom dome v Čiernej nad Tisou zahynul po páde zo schodov 43-ročný muž. Polícia zistila, že ho lakťom odstrčil spred dverí iný muž a Ján B. padal po schodoch a utrpel poranenia, ktorým na mieste podľahol.

FOTO

Pripoj sa k nám na FaceBooku a buď vždy v obraze!



 

Tragická udalosť sa stala v noci z 25.júna  na 26. júna  medzi druhým a tretím poschodím vo vchode obytného bloku na Školskej ulici v Čiernej nad Tisou okres Trebišov. Na medziposchodí došlo k úmrtiu 43-ročného Jána B. z tej istej obce. Privolaný lekár ako pravdepodobnú príčinu smrti určil vnútrolebečné poranenia z dôvodu pádu zo schodov a nariadil  pitvu.

Košická krajská policajná hovorkyňa Jana Demjanovičová uviedla, že v rámci vyšetrovania bolo zistené, že Ján B. 26. júna okolo 02.00 hod. po predchádzajúcej konzumácii alkoholických nápojov prišiel spolu s 37-ročným Ladislavom B. a 32-ročným Bartolomejom B. k obytnému bloku v mieste trvalého bydliska, pričom Ladislav B. vzal k sebe jeho bundu a kľúče od bytu, ktorými chcel byt odomknúť. Ján B. mu v tom však bránil a nechcel ich oboch vpustiť do svojho bytu. Následne ho  Ladislav B. lakťom odstrčil spred dverí, Ján B. spadol po schodoch na medziposchodie a zostal ležať na zemi. Následkom pádu utrpel poranenia, ktorým na mieste podľahol.  Ladislav B. a Bartolomej B. potom  vošli do bytu, pričom Bartolomej B. zostal hneď za dverami stáť a Ladislav B. byt prehľadal. Potom byt zamkli a odišli popri ležiacom tele Jána B., ktorému neposkytli potrebnú pomoc. Demjanovičová vysvetlila, že vyšetrovateľ ich  obvinil z prečinov usmrtenia (trestná sadzba až 3 roky), porušovania  domovej slobody a neposkytnutia pomoci. Obvinený Ladislav B. bol umiestnený do cely policajného zaistenia s návrhom na vzatie do vyšetrovacej väzby,  obvinený Bartolomej B. bude stíhaný na slobode.

 

Ilustračné foto: DEM

Zverejnené: 08.07.2011
Zaujal Vás članok? Neváhajte a dajte mu svoj hlas. :



Bazár autodielov