MICHALOVSKÉ SPRÁVY- VAŠE INTERNETOVÉ NOVINY
, meniny má , zajtra
lupa
domov


MICHALOVCE: Veterina opäť v plameňoch


V schátranej budove Štátneho veterinárneho ústavu v centre Michaloviec opäť horelo. Plamene šľahali z okien na vrchnom poschodí.

FOTO

Pripoj sa k nám na FaceBooku a buď vždy v obraze!



V nedeľu po siedmej hodine večer likvidovali michalovskí hasiči požiar šesťposchodovej budovy na ulici Sama Chalúpku v Michalovciach. Na mieste zasahovala aj hliadka mestskej polície. Obrovské plamene šľahali  z najvrchnejšieho šiesteho poschodia. Hasičom sa podarilo oheň v krátkom čase uhasiť.

 

Zarážajúce je, že je to už tretí požiar v priebehu posledných týždňov.  Oheň pravdepodobne spôsobili bezdomovci, alebo vandali, ktorí sa zvyknú zdržiavať v objekte.

 

Michalovčania by uvítali ak by štát, ktorý je vlastníkom spomínanej nehnuteľnosti už konečne s budovou niečo spravil. Objekt chátra už 11 rokov


Samospráva - MICHALOVCE: Veterina opäť v plameňoch - 1.JPG Samospráva - MICHALOVCE: Veterina opäť v plameňoch - 10.JPG Samospráva - MICHALOVCE: Veterina opäť v plameňoch - 11.JPG Samospráva - MICHALOVCE: Veterina opäť v plameňoch - 14.JPG Samospráva - MICHALOVCE: Veterina opäť v plameňoch - 15.JPG Samospráva - MICHALOVCE: Veterina opäť v plameňoch - 2.JPG Samospráva - MICHALOVCE: Veterina opäť v plameňoch - 3.JPG Samospráva - MICHALOVCE: Veterina opäť v plameňoch - 33.JPG Samospráva - MICHALOVCE: Veterina opäť v plameňoch - 4.JPG Samospráva - MICHALOVCE: Veterina opäť v plameňoch - 44.JPG Samospráva - MICHALOVCE: Veterina opäť v plameňoch - 5.JPG Samospráva - MICHALOVCE: Veterina opäť v plameňoch - 55.JPG Samospráva - MICHALOVCE: Veterina opäť v plameňoch - 6.JPG Samospráva - MICHALOVCE: Veterina opäť v plameňoch - 66.JPG Samospráva - MICHALOVCE: Veterina opäť v plameňoch - 77.JPG Samospráva - MICHALOVCE: Veterina opäť v plameňoch - 8.JPG Samospráva - MICHALOVCE: Veterina opäť v plameňoch - 9.JPG
Zverejnené: 16.09.2012
Zaujal Vás članok? Neváhajte a dajte mu svoj hlas. :



Bazár autodielov