MICHALOVSKÉ SPRÁVY- VAŠE INTERNETOVÉ NOVINY
, meniny má , zajtra
lupa
domov


NEHODA: Policajti našli auto narazené v strome


V sobotu ráno objavila hliadka mestskej polície na Jilemnického ulici v Michalovciach havarované osobné auto Škoda Felícia. Vozidlo sa nachádzalo mimo cesty havarované v strome len pár metrov od parkoviska.

FOTO

Pripoj sa k nám na FaceBooku a buď vždy v obraze!



Hliadka spozorovala havarované auto pred piatou hodinou ráno počas hliadkovacej činnosti. Felícia bola „zapichnutá“ prednou časťou vozidla v strome.  V aute sa však žiadny vodič ani spolujazdec nenachádzal.

 

Okrem prednej časti auta bolo rozbité aj čelné sklo.  Poškodené sklo bolo na strane vodiča aj spolujazdca, ktorí pravdepodobne  po náraze do stromu  udreli hlavami do skla

 

Polícia ihneď zistila majiteľa vozidla, ale ten auto nešoféroval. Po príchode na miesto nehody bol sám prekvapený čo sa stalo.  Údajne  syn majiteľa vozidla požičal auto kamarátovi a ten ho nevrátil.

 

Vodič Felície smeroval autom po Jilemnického ulici smerom na Okružnú ulicu. V miernej pravotočivej zákrute pravdepodobne vo väčšej rýchlosti nezvládol riadenie, vyletel z cesty a narazil do stromu v blízkosti parkoviska.  Presné príčiny nehody vyšetruje Okresný dopravný inšpektorát v Michalovciach.


Zverejnené: 02.06.2012
Zaujal Vás članok? Neváhajte a dajte mu svoj hlas. :



Bazár autodielov