MICHALOVSKÉ SPRÁVY- VAŠE INTERNETOVÉ NOVINY
, meniny má , zajtra
lupa
domov


Michalovskí policajti obvinili vodiča. Nadýchal 4 promile!!!


Poverený príslušník dopravného inšpektorátu Michalovce z prečinu marenia výkonu úradného rozhodnutia a prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky obvinil 34-ročného Milana z Veľkých Kapušian.

FOTO

Pripoj sa k nám na FaceBooku a buď vždy v obraze!



Tento včera o 00,20 hod. viedol po ulici Z. Fábryho vo Veľkých Kapušanoch (okr. Michalovce) osobné motorové vozidlo zn. Ford Escort, kde bol zastavený a kontrolovaný policajnou hliadkou. Pri kontrole mu dychovou skúškou bola nameraná hodnota 1,92 mg/l alkoholu v dychu (4,00 promile). Pri kontrole bolo následne zistené, že obvinenému bolo rozhodnutím Okresného súdu Michalovce uložený zákaz činnosti viesť motorové vozidlá všetkých druhov na dobu 48 mesiacov odo dňa nadobudnutia právoplatnosti t. j. od 19.11.2008. Obvinený bol hliadkou zadržaný a po vykonaní procesných úkonov prepustený. V prípade dokázania viny mu hrozí až dvojročné väzenie.

Policajti zadržali aj ďalších štyroch vodičov jazdiacich pod vplyvom alkoholu. Poverení príslušníci PZ z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky obvinili 26-ročného Petra z Michaloviec, ktorý včera o 01,50 hod. bol na ulici M.R.Štefánika v meste Trebišov viedol osobné motorové vozidlo zn. BMV 320D. Bol zastavený a kontrolovaný hliadkou PZ. Počas kontroly mu bolo dychovou skúškou namerané 0,62 mg/l alkoholu v dychu (1,29 promile).  55-ročného Miroslava z okr. Sobrance, ktorý včera o 14,33 hod. viedol v  obci  Krčava (okr. Michalovce) smerom  na Sobrance osobné motoro-vé  vozidlo zn. VW Variant, pričom  na  križovatke  Sejkov - Krčava bol zastavený a kontrolovaný hliadkou PZ. Dychovou skúškou na zistenie požitia alkoholických nápojov mu bola nameraná hod-nota 1,38 mg/l alkoholu (2,88 promile). A  31-ročného Milana z Humenného, ktorý v sobotu o 20,45 hod. viedol po ul. Nad Laborcom v Michalovciach osobné motorové vozidlo zn. Peugeot 206, kde bol zastavený hliadkou PZ. Pri kontrole bol vyzvaný k vykonaniu dychovej skúšky, pričom mu bola nameraná hodnota 1,64 mg/l alkoholu v dychu (3,42 promile). V prípade dokázania viny im hrozí až ročné väzenie. Informoval košický krajský policajný hovorca Alexander Szabó.
Ilustračné foto: TOM

Zverejnené: 21.05.2012
Zaujal Vás članok? Neváhajte a dajte mu svoj hlas. :



Bazár autodielov