MICHALOVSKÉ SPRÁVY- VAŠE INTERNETOVÉ NOVINY
, meniny má , zajtra
lupa
domov


V Angi mlyne sa snažia nastoliť poriadok


V známej michalovskej osade Angi mlyn bude možno konečne poriadok. V osade začali fungovať hliadky verejného poriadku. Dohliadajú na to, aby bol v osade poriadok a nedochádzalo tu ku konfliktom.

FOTO

Pripoj sa k nám na FaceBooku a buď vždy v obraze!



 

 

Náčelník Mestskej polície v Michalovciach Dušan Šanta vysvetlil, že od prvého apríla zaviedli v lokalite Angi mlyn hliadky verejného poriadku. Zatiaľ vybrali piatich členov z tejto lokality ,ktorí budú pracovať na základe odporúčania sociálnych pracovníkov, ktorí pôsobia v Angi mlyne.  Sú to miestní obyvatelia, ktorí sú vedení na úrade práce. Nie sú zamestnancami mesta. Sú na aktivačných prácach a budú vykonávať dohľad nad poriadkom.

 

V osade už pracujú druhý týždeň a podľa polície sa ujali celkom dobre. Počas víkendu už zorganizovali veľkú brigádu a vypratali lokalitu. Z osady vyviezli približne osem veľkokapacitných kontajnerov odpadu a smetia. „Je práve na hliadkach aby sa v osade udržiaval poriadok,“ vysvetlil náčelník mestskej polície.

 

V osade sú problémy s čistotou a s dodržiavaním verejného poriadku. Hliadka bude pôsobiť preventívne. Pokiaľ zistí nejaké protiprávne konanie  zavolá  hliadku mestskej polície, ktorá vykoná opatrenia. Hliadkovať budú najmä v popoludňajších a večerných hodinách.

 

Hliadky verejného poriadku nie sú platené z mestského rozpočtu, ale v rámci aktivačných prác

 

Náčelník Mestskej polície v Michalovciach Dušan Šanta (vľavo) a jeho zástupca Marcel Medviď  sú s fungovaním hliadok verejného poriadku zatiaľ spokojní.  Vybraní Rómovia  pravidelne hliadkujú v osade a dohliadajú na poriadok

 

„Dávame  pozor, aby tu bol poriadok, aby sa tu Rómovia nebili, nerobili bordeľ, aby deti  nehádzali kamene do áut. Počúvajú nás. Majú pred nami rešpekt. Deti aj dospelí nerozhadzujú smetí ,“ vysvetlil člen hliadky Marek Demeter.


Samospráva - V Angi mlyne sa snažia nastoliť poriadok - 1.JPG Samospráva - V Angi mlyne sa snažia nastoliť poriadok - 10.JPG Samospráva - V Angi mlyne sa snažia nastoliť poriadok - 11.JPG Samospráva - V Angi mlyne sa snažia nastoliť poriadok - 12.JPG Samospráva - V Angi mlyne sa snažia nastoliť poriadok - 13.JPG Samospráva - V Angi mlyne sa snažia nastoliť poriadok - 14.JPG Samospráva - V Angi mlyne sa snažia nastoliť poriadok - 15.JPG Samospráva - V Angi mlyne sa snažia nastoliť poriadok - 16.JPG Samospráva - V Angi mlyne sa snažia nastoliť poriadok - 17.JPG Samospráva - V Angi mlyne sa snažia nastoliť poriadok - 18.JPG Samospráva - V Angi mlyne sa snažia nastoliť poriadok - 19.JPG Samospráva - V Angi mlyne sa snažia nastoliť poriadok - 2.JPG Samospráva - V Angi mlyne sa snažia nastoliť poriadok - 20.JPG Samospráva - V Angi mlyne sa snažia nastoliť poriadok - 21.JPG Samospráva - V Angi mlyne sa snažia nastoliť poriadok - 22.JPG Samospráva - V Angi mlyne sa snažia nastoliť poriadok - 23.JPG Samospráva - V Angi mlyne sa snažia nastoliť poriadok - 24.JPG Samospráva - V Angi mlyne sa snažia nastoliť poriadok - 25.JPG Samospráva - V Angi mlyne sa snažia nastoliť poriadok - 26.JPG Samospráva - V Angi mlyne sa snažia nastoliť poriadok - 27.JPG Samospráva - V Angi mlyne sa snažia nastoliť poriadok - 28.JPG Samospráva - V Angi mlyne sa snažia nastoliť poriadok - 29.JPG Samospráva - V Angi mlyne sa snažia nastoliť poriadok - 3.JPG Samospráva - V Angi mlyne sa snažia nastoliť poriadok - 30.JPG Samospráva - V Angi mlyne sa snažia nastoliť poriadok - 31.JPG Samospráva - V Angi mlyne sa snažia nastoliť poriadok - 32.JPG Samospráva - V Angi mlyne sa snažia nastoliť poriadok - 33.JPG Samospráva - V Angi mlyne sa snažia nastoliť poriadok - 34.JPG Samospráva - V Angi mlyne sa snažia nastoliť poriadok - 35.JPG Samospráva - V Angi mlyne sa snažia nastoliť poriadok - 36.JPG Samospráva - V Angi mlyne sa snažia nastoliť poriadok - 4.JPG Samospráva - V Angi mlyne sa snažia nastoliť poriadok - 5.JPG Samospráva - V Angi mlyne sa snažia nastoliť poriadok - 6.JPG Samospráva - V Angi mlyne sa snažia nastoliť poriadok - 7.JPG Samospráva - V Angi mlyne sa snažia nastoliť poriadok - 8.JPG Samospráva - V Angi mlyne sa snažia nastoliť poriadok - 9.JPG
Zverejnené: 18.04.2012
Zaujal Vás članok? Neváhajte a dajte mu svoj hlas. :



Bazár autodielov