MICHALOVSKÉ SPRÁVY- VAŠE INTERNETOVÉ NOVINY
, meniny má , zajtra
lupa
domov


MICHALOVCE: Neprofesionálni výtvarníci sa prezentujú kvalitou


V galérii Zemplínskeho osvetového strediska v Michalovciach môžete obdivovať výtvarné diela a plastiky neprofesionálnych výtvarníkov.

FOTO

Pripoj sa k nám na FaceBooku a buď vždy v obraze!



Výstava je súčasťou celoštátnej postupovej súťaže s názvom TVORBA 2012, ktorá je určená pre stredoškolskú mládež od 15 rokov a dospelých. Súťaž nie je žánrovo ani tematicky vymedzená.

Marianna Chvastová zo Zemplínskeho osvetového strediska počas vernisáže uviedla, že táto súťaž podporuje rozvoj záujmovej umeleckej činnosti v oblasti neprofesionálnej výtvarnej tvorby, v kresbe, grafike, plastike, úžitkovej tvorbe a v prácach intermediálneho charakteru. Súťaž zahrňa aj insitnú tvorbu  -  výtvarníkov s osobitým prejavom / ich diela obsahom, výtvarným stvárnením presahujú rámec ostatných súťažných kategórií. Výstava potrvá v galérii do 12. apríla.

 

Obraz výtvarníka Jána Čižmára s názvom Spiace slnko

 

Obraz (vpravo) Lucie Chocholáčkovej – Tisíc a jedna noc

 

Ocenenie od odbornej poroty si prevzal aj výtvarník a fotograf Peter Horvát (vľavo)

 

Na snímke zľava riaditeľka ZOS Michalovce Mgr. Eva Raffayová, Marianna Chvastová a sochár Rudolf Hofer


Kultúra - MICHALOVCE: Neprofesionálni výtvarníci sa prezentujú kvalitou - 1.JPG Kultúra - MICHALOVCE: Neprofesionálni výtvarníci sa prezentujú kvalitou - 10.JPG Kultúra - MICHALOVCE: Neprofesionálni výtvarníci sa prezentujú kvalitou - 11.JPG Kultúra - MICHALOVCE: Neprofesionálni výtvarníci sa prezentujú kvalitou - 12.JPG Kultúra - MICHALOVCE: Neprofesionálni výtvarníci sa prezentujú kvalitou - 13.JPG Kultúra - MICHALOVCE: Neprofesionálni výtvarníci sa prezentujú kvalitou - 14.JPG Kultúra - MICHALOVCE: Neprofesionálni výtvarníci sa prezentujú kvalitou - 15.JPG Kultúra - MICHALOVCE: Neprofesionálni výtvarníci sa prezentujú kvalitou - 16.JPG Kultúra - MICHALOVCE: Neprofesionálni výtvarníci sa prezentujú kvalitou - 17.JPG Kultúra - MICHALOVCE: Neprofesionálni výtvarníci sa prezentujú kvalitou - 18.JPG Kultúra - MICHALOVCE: Neprofesionálni výtvarníci sa prezentujú kvalitou - 19.JPG Kultúra - MICHALOVCE: Neprofesionálni výtvarníci sa prezentujú kvalitou - 2.JPG Kultúra - MICHALOVCE: Neprofesionálni výtvarníci sa prezentujú kvalitou - 20.JPG Kultúra - MICHALOVCE: Neprofesionálni výtvarníci sa prezentujú kvalitou - 21.JPG Kultúra - MICHALOVCE: Neprofesionálni výtvarníci sa prezentujú kvalitou - 22.JPG Kultúra - MICHALOVCE: Neprofesionálni výtvarníci sa prezentujú kvalitou - 23.JPG Kultúra - MICHALOVCE: Neprofesionálni výtvarníci sa prezentujú kvalitou - 3.JPG Kultúra - MICHALOVCE: Neprofesionálni výtvarníci sa prezentujú kvalitou - 4.JPG Kultúra - MICHALOVCE: Neprofesionálni výtvarníci sa prezentujú kvalitou - 5.JPG Kultúra - MICHALOVCE: Neprofesionálni výtvarníci sa prezentujú kvalitou - 6.JPG Kultúra - MICHALOVCE: Neprofesionálni výtvarníci sa prezentujú kvalitou - 7.JPG Kultúra - MICHALOVCE: Neprofesionálni výtvarníci sa prezentujú kvalitou - 8.JPG Kultúra - MICHALOVCE: Neprofesionálni výtvarníci sa prezentujú kvalitou - 9.JPG
Zverejnené: 08.04.2012
Zaujal Vás članok? Neváhajte a dajte mu svoj hlas. :



Bazár autodielov