MICHALOVSKÉ SPRÁVY- VAŠE INTERNETOVÉ NOVINY
, meniny má , zajtra
lupa
domov


Cesty sú zľadovatené, jazdite opatrne


Vodiči dodržiavajte bezpečnú vzdialenosť v kolónach, nebrzdite náhle a zvážte predchádzanie aj na miestach, kde je to vodorovným alebo zvislým dopravným značením dovolené.

FOTO

Pripoj sa k nám na FaceBooku a buď vždy v obraze!



Michalovce: stav o 5.00 hod dňa 09.02.2012
 
Až do odvolania  trvá III. situačný stupeň
 
neprejazdné úseky:

Obvod    Číslo cesty    V úseku    
               
MI    III / 554006    Bánovce nad Ondavou – žel. stanica    
               
 
Neprejazdný je už iba úsek v Bánovciach nad Ondavou, smerom na železničnú stanicu, kde sú zá-veje o výške až 6 metrov, ktoré snežná fréza nedokáže už prekonať. Je potrebné nasadiť ťažkú techniku na  narušenie a roztlačenie  ubitých, tvrdých  snehových závejov.
 
Apelujeme na zvýšenú opatrnosť vodičov,  nakoľko z dôvodu utlačenej vrstvy snehu a nízkych teplôt je veľa úsekov zľadovatených.
Naďalej  žiadame vodičov, aby pri náhlej zmene poveternostzných podmienok  neriskovali prejazdy snehovými závejmi, lebo uviaznuté vozidlá  vytvárajú nepredvídateľnú  prekážku v cestnej premávke  a zdržujú údržbu komunikácii.
Vodiči dodržiavajte   bezpečnú vzdialenosť  v kolónach, nebrzdite náhle  a zvážiť predchádzanie aj na miestach, kde je to vodorovným alebo zvislým dopravným značením dovolené.  
Na všetkých pozemných komunikáciách v okrese Michalovce,   sa pri zmene poveternostných podmienok, striedajú rôzne úseky ciest (zľadovatená vozovka, záveje aj cez celý jazdný pruh, ujaz-dený sneh, snehové jazyky, suchá vozovka so silným nárazovým vetrom), preto žiadame vodičov, aby zvážili jazdu s motorovým vozidlom, nezvyšovali  rýchlosť  a viedli vozidlá  mimoriadne opa-trne!!!!!!!!!
Informoval košický krajský policajný hovorca Alexander Szabó.
Ilustračné foto: TOM

Zverejnené: 09.02.2012
Zaujal Vás članok? Neváhajte a dajte mu svoj hlas. :



Bazár autodielov