MICHALOVSKÉ SPRÁVY- VAŠE INTERNETOVÉ NOVINY
, meniny má , zajtra
lupa
domov


NEHODA: Vodič, ktorý narazil do áut bol opitý!!!


Vodič, ktorý v nedeľu večer narazil do dvoch áut na sídlisku SNP v Michalovciach bol podľa polície opitý a navyše išiel rýchlo.

FOTO

Pripoj sa k nám na FaceBooku a buď vždy v obraze!



Poverený príslušník PZ z prečinu ohrozenia  pod vplyvom návykovej látky obvinil 22-ročného muža. Tento včera o 19,50 hod. viedol osobné motorové vozidlo zn. Seat Ibiza po Severnej ulici v Michalovciach smerom na Viniansku cestu. V dôsledku rýchlej jazdy nezvládol riadenie a prednou časťou vozidla narazil do dvoch zaparkovaných vozidiel na krajnici cesty (Škoda Octávia a Renault). Po náraze druhé vozidlo (Renault) odhodilo do ďalšieho zaparkovaného vozidla (Opel Zafira). K zraneniu osôb nedošlo. Na vozidlách bola spôsobená škoda cca 11.500,- €. U vodiča bola vykonaná dychová skúška na alkohol, pričom mu bola nameraná hodnota 0,68 mg/l alkoholu v dychu.  Vodičovi bol vodičský preukaz na mieste zadržaný a v prípade dokázania viny mu hrozí až ročné väzenie. Informoval košický krajský policajný hovorca Alexander Szabó.



Foto: TOM

Krimi - NEHODA: Vodič, ktorý narazil do áut bol opitý!!! - 10.JPG Krimi - NEHODA: Vodič, ktorý narazil do áut bol opitý!!! - 11.JPG Krimi - NEHODA: Vodič, ktorý narazil do áut bol opitý!!! - 13.JPG Krimi - NEHODA: Vodič, ktorý narazil do áut bol opitý!!! - 14.JPG Krimi - NEHODA: Vodič, ktorý narazil do áut bol opitý!!! - 15.JPG Krimi - NEHODA: Vodič, ktorý narazil do áut bol opitý!!! - 16.JPG Krimi - NEHODA: Vodič, ktorý narazil do áut bol opitý!!! - 17.JPG Krimi - NEHODA: Vodič, ktorý narazil do áut bol opitý!!! - 18.JPG Krimi - NEHODA: Vodič, ktorý narazil do áut bol opitý!!! - 19.JPG Krimi - NEHODA: Vodič, ktorý narazil do áut bol opitý!!! - 2.JPG Krimi - NEHODA: Vodič, ktorý narazil do áut bol opitý!!! - 3.JPG Krimi - NEHODA: Vodič, ktorý narazil do áut bol opitý!!! - 4.JPG Krimi - NEHODA: Vodič, ktorý narazil do áut bol opitý!!! - 5.JPG Krimi - NEHODA: Vodič, ktorý narazil do áut bol opitý!!! - 6.JPG Krimi - NEHODA: Vodič, ktorý narazil do áut bol opitý!!! - 8.JPG Krimi - NEHODA: Vodič, ktorý narazil do áut bol opitý!!! - 9.JPG
Zverejnené: 30.01.2012
Zaujal Vás članok? Neváhajte a dajte mu svoj hlas. :



Bazár autodielov