MICHALOVSKÉ SPRÁVY- VAŠE INTERNETOVÉ NOVINY
, meniny má , zajtra
lupa
domov


Michalovčanov šokoval vypitvaný diviak uprostred sídliska


Nepríjemný pohľad sa naskytol dnes ráno obyvateľom Švermovej ulice v Michalovciach. Pri kontajneroch na odpad sa povaľovali zvyšky vypitvanej diviačej zveri. Diviačia hlava, črevá a koža sa nachádzali len pár metrov od materskej školy.

FOTO

Pripoj sa k nám na FaceBooku a buď vždy v obraze!



Viacerí obyvatelia sídliska len krútili hlavou, že bol niekto schopný kusy zvieraťa vyhodiť na sídlisku v blízkosti cesty. „Je to strašné. Chodia tadiaľ deti do škôlky a tu sa povaľujú črevá, kože a hlava. Toto určite nebol niekto z našej bytovky. To musel niekto vyhodiť z auta. Podľa mňa to nebol ani poľovník, ale určite nejaký pytliak. Je to nezodpovedné,“ povedal obyvateľ sídliska.

Viacerí Michalovčania pri pohľade na pohodené kusy zvieraťa neverili vlastným očiam. „Ako toto mohol niekto vyhodiť uprostred sídliska naozaj nechápem,“ povedala Michalovčanka, ktorá išla okolo. Situáciu začala rýchle riešiť mestská polícia.

Kontaktovala kafilérnu spoločnosť, ktorá už pred obedom tento vedľajší  živočíšny odpad odstránila zo sídliska a odniesla ho na bezpečnú likvidáciu.

Po vinníkovi, ktorý vyhodil kusy diviaka uprostred sídliska polícia pátra.

Foto: TOM

Zverejnené: 25.01.2012
Zaujal Vás članok? Neváhajte a dajte mu svoj hlas. :



Bazár autodielov