MICHALOVSKÉ SPRÁVY- VAŠE INTERNETOVÉ NOVINY
, meniny má , zajtra
lupa
domov


Pláž v plameňoch: Horelo naplavené drevo


Na Zemplínskej šírave horela pláž s naplaveným drevom. Požiar vypukol na brehu vodnej nádrže pri obci Zalužice. Obrovské kamene na pláži vplyvom ohňa a vysokého tepla začali pukať a strieľať.

FOTO

Pripoj sa k nám na FaceBooku a buď vždy v obraze!



 Na Zemplínskej šírave horela pláž s naplaveným drevom. Požiar vypukol na brehu vodnej nádrže pri obci Zalužice. Oheň postupne zachvátil aj okolité kríky a trávu a smeroval ďalej k výpustnej hrádzi. Obrovské kamene na pláži vplyvom ohňa a vysokého tepla začali pukať a strieľať.  Požiar zlikvidovali záchranári z Hasičského a záchranného zboru v Michalovciach. Požiar spôsobila neznáma osoba pri manipulácii s otvoreným ohňom. (dem)



Krimi - Pláž v plameňoch: Horelo naplavené drevo - fot 4.jpg Krimi - Pláž v plameňoch: Horelo naplavené drevo - foto 1.jpg Krimi - Pláž v plameňoch: Horelo naplavené drevo - foto 10.jpg Krimi - Pláž v plameňoch: Horelo naplavené drevo - foto 2.jpg Krimi - Pláž v plameňoch: Horelo naplavené drevo - foto 4.jpg Krimi - Pláž v plameňoch: Horelo naplavené drevo - foto 5.jpg Krimi - Pláž v plameňoch: Horelo naplavené drevo - foto 6.jpg Krimi - Pláž v plameňoch: Horelo naplavené drevo - foto 7.jpg Krimi - Pláž v plameňoch: Horelo naplavené drevo - foto 8.jpg Krimi - Pláž v plameňoch: Horelo naplavené drevo - foto 9.jpg
Zverejnené: 22.05.2011
Zaujal Vás članok? Neváhajte a dajte mu svoj hlas. :



Bazár autodielov