MICHALOVSKÉ SPRÁVY- VAŠE INTERNETOVÉ NOVINY
, meniny má , zajtra
lupa
domov


V Angi mlyne už žijú tri Šeherezády a jeden Onur


Príbeh tureckej telenovely Tisíc a jedna noc zasiahol naplno aj obyvateľov osady Angi mlyn v Michalovciach. Rodičia dávajú deťom mená podľa hlavných hrdinov.

FOTO

Pripoj sa k nám na FaceBooku a buď vždy v obraze!



Romantický príbeh napínavej lásky modrookého Onura a krásnej Šeherezády sa odohráva nielen na televíznych obrazovkách, ale aj v najväčšej rómskej osade v Michalovskom okrese. Sociálni pracovníci, ktorí pôsobia priamo v osade nám potvrdili, že na Mlynskej ulici - Angi mlyn už dali rodičia štyrom novorodencom mená podľa hlavných hrdinov tureckej telenovely. V osade už bývajú tri malé Šeherezády a jeden Onur.

 

Ak by tureckí herci tušili, že majú v Michalovciach takých fanúšikov, ktorí si podľa nich dávajú mená, možno by si v lete odskočili na návštevu zo Záhorskej Bystrice aj priamo do osady. Kto vie, či by filmová vdova Šeherezáda Evliyaogluová strávila za 150-tisíc dolárov jedinú noc nielen s Onurom, ale aj priamo v osade. A ako by sa zatváril architekt Onur Aksal ak by si prezrel bytovky, ktoré stoja na Mlynskej ulici.

 

O mená ďalších hrdinov zo známeho seriálu ako je Onurov spoločník Kerem, madam Nadine, alebo pán Burhan zatiaľ záujem medzi osadníkmi podľa našich informácii nie je. Michalovské Šeherezády a Onur rozhodne nie sú obklopený luxusom ako ich filmoví menovci.

 

Ilustračné foto: DEM



Zverejnené: 26.11.2011
Zaujal Vás članok? Neváhajte a dajte mu svoj hlas. :



Bazár autodielov