MICHALOVSKÉ SPRÁVY- VAŠE INTERNETOVÉ NOVINY
, meniny má , zajtra
lupa
domov


V Michalovciach auto zrazilo cyklistu


Dnes krátko pred šiestou hodinou večer došlo v Michalovciach na Partizánskej ulici k vážnej dopravnej nehode. Osobné auto narazilo do cyklistu.

FOTO

Pripoj sa k nám na FaceBooku a buď vždy v obraze!



Nehoda sa stala dnes v piatok približne o šiestej hodine večer na sídlisku Stráňany na križovatke Partizánskej ulice a ulice Nad Laborcom neďaleko Strednej elektrotechnickej školy.  Podľa predbežných informácii vodič osobného auta Suzuki SX 4 s michalovským evidenčným číslom smeroval z vedľajšej cesty z ulice Nad Laborcom na hlavnú -smerom do centra mesta. Smerom od mosta ponad rieku Laborec  išiel na horskom bicykli po hlavnej ceste cyklista. Presne na križovatke došlo k zrážke osobného auta s cyklistom.

Sanitka rýchlej zdravotnej služby previezla zraneného cyklistu do michalovskej nemocnice. Cyklista pravdepodobne smeroval domov s nákupom. Po zrážke zostali na mieste nehody porozbíjané fľaše a rozsypané špagety. Polícia riadila na mieste dopravu vyše polhodiny. Cest a bola opäť prejazdná v oboch smeroch približne o 18.20. hod.   Presné príčiny nehody vyšetruje Okresný dopravný inšpektorát v Michalovciach.      

 

FOTO: TOM

Zverejnené: 25.11.2011
Zaujal Vás članok? Neváhajte a dajte mu svoj hlas. :



Bazár autodielov