MICHALOVSKÉ SPRÁVY- VAŠE INTERNETOVÉ NOVINY
, meniny má , zajtra
lupa
domov


Michalovčanka robí na záchode maxi bubliny


Dôchodkyňa z Michaloviec má pri čistení záchodovej misy netradičnú záľubu. Pomocou záchodovej kefy, zvona a čistiaceho prostriedku dokáže vytvoriť obrovské bubliny, ktoré prekryjú celú misu.

FOTO

Pripoj sa k nám na FaceBooku a buď vždy v obraze!



Tomu sa teda povie WC - bublifuk. Šesťdesiatdvaročná Michalovčanka si aj obyčajné čistenie toalety dokáže spríjemniť netradičnou formou. Záchodovú misu vyleští až tak, že sa na jej povrchu vytvorí maxi bublina široká a vysoká takmer pol metra. Bublina vydrží na  záchode približne 5 minút. Potom spľasne.

 

Aj keď je to poriadne strelený nápad, portál www.michalovskespravy.sk  sa rozhodol celú záležitosť overiť a dôchodkyňu sme preto navštívili priamo u nej doma.  “Pod podmienkou, že ma nebudete fotiť a nedáte tam moje meno, aby si ma potom susedia a Michalovčania na ulici nedoberali a nesmiali sa mi,“ povedala na začiatok sympatická dôchodkyňa zo sídliska Stráňany. Michalovčanka nám potom výrobu bubliny predviedla priamo na záchode.

Najprv dookola  misy naliala saponát na čistenie záchodov

 

Potom zobrala obrovský zvon a strčila ho do misy. „Vodu v záchode musíte poriadne rozpumpovať, aby tam vznikol podtlak,“ povedala a začala pumpovať.

 

Keď klesla hladina vody v záchode a spenila sa, potom začala rýchlo dookola krúžiť kefou od dola až po vrch misy.


Po niekoľkých rýchlych pohyboch sa vytvorila obrovská bublina.      

 

Aj profesionálke sa nepodarí krásna bublina hneď na prvýkrát. „ Niekedy sa mi to podarí až na tretí pokus,“ priznala. Bublina klesne až po približne piatich minútach. „Ak vám za ten čas treba na záchod môžete ju puknúť prstom, zadočkom, alebo niečím iným.....,“ dodala s rehotom Michalovčanka.

 

PS: Tento článok berte ako spríjemnenie chladného a zahmleného novembrového víkendu.

 

FOTO: TOM

Zverejnené: 19.11.2011
Zaujal Vás članok? Neváhajte a dajte mu svoj hlas. :



Bazár autodielov