MICHALOVSKÉ SPRÁVY- VAŠE INTERNETOVÉ NOVINY
, meniny má , zajtra
lupa
domov


Nevodička spôsobila nehodu. Zranili sa dve deti


Devätnásťročná Andrea narazila na osobnom aute v obci Sady nad Torysou, v časti Zdoba okres Košice-okolie do betónového stĺpa. Pri nehode sa vodička ľahko zranila, zranené boli aj dve deti. Policajti zistili, že vodička nie je držiteľkou vodičského preukazu.

FOTO

Pripoj sa k nám na FaceBooku a buď vždy v obraze!



V utorok 7. júna o 21.45 hod. v obci Sady nad Torysou, v časti  Zdoba okre Košice- okolie viedla 19-ročná Andrea z tej istej obce osobné motorové vozidlo zn. Honda Civic, pričom po prejdení ľavotočivej zákruty na rovnom úseku v dôsledku neprispôsobenia rýchlosti jazdy svojím schopnostiam, vlastnostiam stavu a povahe vozovky, vyšla s vozidlom na pravý okraj cesty a pravou prednou časťou narazila do betónového stĺpa.

Pri nehode sa vodička ľahko zranila, zranené boli aj dve deti vo vozidle, z ktorých ročná Zuzana utrpela ľahké zranenie a 7-ročná Kvetoslava ťažké zranenie (zlomeninu ľavého predkolenia) s dobou liečenia nad 42 dní. Alkohol u vodičky dychovou skúškou nezistený nebol, avšak policajti zistili, že vodička nie je držiteľkou vodičského preukazu. Na vozidle vznikla škoda  1.500,- €. Informovala košická krajská policajná hovorkyňa Jana Demjanovičová.

 

Foto: POLÍCIA

Zverejnené: 08.06.2011
Zaujal Vás članok? Neváhajte a dajte mu svoj hlas. :



Bazár autodielov