MICHALOVSKÉ SPRÁVY- VAŠE INTERNETOVÉ NOVINY
, meniny má , zajtra
lupa
domov


Auto michalovských policajtov pripomínalo pohrebný voz


Mestskí policajti zaistili v centre Michaloviec väčšie množstvo pohrebných vencov a kahancov.

FOTO

Pripoj sa k nám na FaceBooku a buď vždy v obraze!



Pod bývalým obchodný domom Dodo mala údajne vence a kahance predávať neznáma žena bez povolenia. Pohrebných vencov bolo toľko, že policajti nimi zaplnili takmer celé auto.

 

V piatok dopoludnia zasahovali mestskí policajti priamo v centre mesta na Námestí osloboditeľov. Vynaliezavá obchodníčka sa s množstvom pohrebného tovaru rozložila priamo na námestí.

 

Keď sa ju policajti pokúsili skontrolovať, žena údajne nemala povolenie na predaj a z miesta mala újsť. Policajti naložili vence a kahance do služobného auta. Bolo ich toľko, že  policajné auto pripomínalo pohrebný voz. 

 

Kto chce v centre Michaloviec predávať musí si najprv na mestskom úrade podať žiadosť o záber - užívanie verejného priestranstva v meste Michalovce. Požiadať o vydanie súhlasu na užívanie verejného priestranstva s presným označením miesta, vrátane ulice,  druh plochy, ktorý zaberie (chodník, zeleň, vyasvaltovaná, alebo inak upravená voľná plocha), dôvod záberu-užívania, veľkosť a doba záberu. Ak to predajca neurobí dopustí sa priestupku proti verejnému poriadku – zaberanie verejného priestranstva. V roku 2010 mestská polícia zistila a riešila celkom 21 takýchto priestupkov.

 

FOTO: DEM

 

Zverejnené: 30.09.2011
Zaujal Vás članok? Neváhajte a dajte mu svoj hlas. :



Bazár autodielov