MICHALOVSKÉ SPRÁVY- VAŠE INTERNETOVÉ NOVINY
, meniny má , zajtra
lupa
domov


Gymnazistov víta reklama na erekciu !


Mnohých študentov michalovského gymnázia aj náhodných Michalovčanov zarazil bilboard, ktorý je umiestnený na oplotení školy. Gymnazistov víta pred školou reklama propagujúca prípravok na zlepšenie mužskej erekcie.

FOTO

Pripoj sa k nám na FaceBooku a buď vždy v obraze!



Mnohé školy sa snažia zlepšiť svoju nelichotivú finančnú situáciu prenajímaním školských plotov a budov na umiestnenie reklamy a bilboardov. Kam, ale až  siaha etická hranica reklamy na školách a pred školami. Je normálne ak na školských objektoch sa propagujú reklamy na erekciu, hazardné hry, rýchle pôžičky a alkohol ?

 

Oplotenie Gymnázia Pavla Horova  sídliaceho na Masarykovej ulici v Michalovciach je doslova posiate reklamnými tabuľami a bilbordami. Gymnázium z východnej  strany smerom od nákupného centra Kaufland už dávno nepripomína vzdelávaciu inštitúciu, ale skôr jeden veľký reklamný pútač.

Zriaďovateľom školy je Košický samosprávny kraj. Gymnázium navštevuje vyše 900 študentov. Pred vstupom do školy sú na oplotení umiestnené tabule, ktoré propagujú jazykové kurzy, realitnú spoločnosť, reštauráciu, alebo mobilného operátora. To by bolo v poriadku ale na oplotení školy sú aj reklamy, ktoré propagujú rýchle pôžičky, poker a prípravok na zlepšenie mužskej erekcie.

Hoci mladým  gymnazistom nechýba zmysel pre humor a nič nemajú proti tomu, ak sa muži chcú pred sexom posilniť, reklama na erekciu umiestnená na školskom plote sa im zdá prisilné sústo. „To už nie je v poriadku. Toto by pred školou nemalo  byť,“ reagoval jeden z oslovených študentov. „Neviem vám povedať, či je to na plač, alebo na smiech,“ dodal ďalší. „Poviem pravdu, že tá škola je tak oblepená reklamami, že už ich ani neregistrujem čo je tu vylepené,“ dodala  Michalovčanka, ktorá prechádzala okolo. Hoci gymnázium patrí kvalitou vzdelávania medzi najlepšie inštitúcie v meste a v kraji, nad niektorými reklamami by možno aj nebohý básnik Zemplína Pavol Horov, podľa ktorého je pomenovaná škola len smutne pokrútil hlavou.  

 

čo  si myslíte o reklamách na školách ? Patria na vzdelávaciu pôdu ? Dajte nám vedieť  prostredníctvom facebooku.

 

FOTO: DEM

Samospráva - Gymnazistov víta reklama na erekciu ! - P1170026.jpg Samospráva - Gymnazistov víta reklama na erekciu ! - P1170027.jpg Samospráva - Gymnazistov víta reklama na erekciu ! - P1170029.jpg Samospráva - Gymnazistov víta reklama na erekciu ! - P1170030.jpg Samospráva - Gymnazistov víta reklama na erekciu ! - P1170031.jpg Samospráva - Gymnazistov víta reklama na erekciu ! - P1170034.jpg Samospráva - Gymnazistov víta reklama na erekciu ! - P1170035.jpg Samospráva - Gymnazistov víta reklama na erekciu ! - P1170036.jpg Samospráva - Gymnazistov víta reklama na erekciu ! - P1170037.jpg Samospráva - Gymnazistov víta reklama na erekciu ! - P1170039.jpg Samospráva - Gymnazistov víta reklama na erekciu ! - P1170040.jpg Samospráva - Gymnazistov víta reklama na erekciu ! - P1170041.jpg Samospráva - Gymnazistov víta reklama na erekciu ! - P1170042.jpg Samospráva - Gymnazistov víta reklama na erekciu ! - P1170043.jpg Samospráva - Gymnazistov víta reklama na erekciu ! - P1170044.jpg Samospráva - Gymnazistov víta reklama na erekciu ! - P1170045.jpg Samospráva - Gymnazistov víta reklama na erekciu ! - P1170046.jpg Samospráva - Gymnazistov víta reklama na erekciu ! - P1170047.jpg
Zverejnené: 22.09.2011
Zaujal Vás članok? Neváhajte a dajte mu svoj hlas. :



Bazár autodielov