MICHALOVSKÉ SPRÁVY- VAŠE INTERNETOVÉ NOVINY
, meniny má , zajtra
lupa
domov


Michalovskí colníci darujú tisícky zadržaných paliet na humanitárne účely


Tovar bol colnými orgánmi zaistený pre podozrenie, že ide o falzifikáty. Colný úrad Michalovce ponúka bezodplatne palety na humanitárne účely.

FOTO

Pripoj sa k nám na FaceBooku a buď vždy v obraze!



Colný úrad Michalovce zverejňuje informáciu pre humanitárne organizácie a charitatívne združenia o bezodplatnej ponuke drevených paliet. V ponuke je 2283 kusov drevených paliet, ktoré môžu byť poskytnuté na humanitárne účely. Colný úrad Michalovce bezodplatne ponúka 2283 kusov plochých drevených paliet na humanitárne účely t.j. na činnosti uskutočňované s cieľom zaistiť základné potreby obyvateľstva, ktoré sa ocitlo v ťažkej životnej situácii, hmotnej núdzi alebo bolo postihnuté mimoriadnou situáciou. Tovar bol colnými orgánmi zaistený pre podozrenie, že ide o falzifikáty. Tieto palety porušujú práva ochrany duševného vlastníctva. Takýto tovar je možné poskytnúť v súlade s ustanoveniami § 37 zákona č. 486/2013 Z. z. o presadzovaní práv duševného vlastníctva colnými orgánmi a osobitnými predpismi nasledovným osobám:

a) Správe štátnych hmotných rezerv Slovenskej republiky,

b) poskytovateľovi sociálnych služieb, zariadeniam sociálnoprávnej ochrany detí a sociálnej kurately alebo zdravotníckym zariadeniam,

c) neziskovej organizácii alebo inej právnickej osobe, ktorá nie je podnikateľom, ak tieto osoby preukázateľne počas najmenej jedného kalendárneho roka poskytovali starostlivosť v zariadeniach uvedených v písmene b).

Uvedený tovar je možné použiť napr. na vykurovanie priestorov. Vyššie uvedené osoby môžu v prípade záujmu podať žiadosť o poskytnutie tovaru na humanitárne účely v termíne do 30.9.2016 na adresu:

Colný úrad Michalovce, Plynárenská 4, 071 01 Michalovce.

V žiadosti okrem základných údajov uvádzajte aj počet kusov paliet, o ktorý máte záujem, spôsob použitia a miesto vykládky, resp. miesto konečnej spotreby tovaru. Bližšie informácie o podmienkach poskytnutia tovaru na humanitárne účely v prípade potreby poskytne Mgr. Martina Fabiánová, t.č. +421-56-6872456 +421-905-321381, martina.fabianova@financnasprava.sk. O prideľovaní sa rozhodne podľa poradia prijatých žiadostí až do vyčerpania celkového počtu ponúkaného tovaru.

Zverejnené: 31.08.2016
Zaujal Vás članok? Neváhajte a dajte mu svoj hlas. :



Bazár autodielov