MICHALOVSKÉ SPRÁVY- VAŠE INTERNETOVÉ NOVINY
, meniny má , zajtra
lupa
domov


Kráľovná navštívi festival Rock pod Kameňom


Je žijúcou legendou, celý svet ju pozná ako kráľovnú Rock&Metal. Na vrchole slávy je už po tri desaťročia a za sebou má naozaj jedinečnú cestu vo svete hudby. Uznávaná nie len pre svoj pôvab a srdce rockerky, svojim čistým hlasom si podmanila všetkých. V sobotný večer sa na festivale Rock pod Kameňom predstaví skutočná metalová kráľovná Doro Pesch.

FOTO

Pripoj sa k nám na FaceBooku a buď vždy v obraze!



Organizátorom Rock pod Kameňom sa podarilo pozvať kráľovnú. Do Sniny mieri slávna metalová kráľovná DORO PESCH! Rockerka je nie len veľmi obľúbenou speváčkou, ale aj sexsymbolom a bohyňou dlhé roky. Bola jedna z prvých, ktoré začali presadzovať ženský spev v heavy metale a jej popularita bola doslova obrovská a trvá dodnes.


Na vrchole slávy je už po tri desaťročia a za sebou má naozaj jedinečnú cestu vo svete hudby. Speváčka z pôvodnej nemeckej heavy metalovej kapely Warlock a jedna z mála speváčok heavy metalovej scény od roku 1980. Nádherné blonďavé zjavenie bolo pre vtedajších metalistov neuveriteľným zjavom v takmer výsostne mužskom metalovom dianí. DORO ako žena mala ďalšiu výhodu - exkluzívnu vizáž. Stala sa jednoznačnou  metalovou kráľovnou a vďaka kapele Warlock si zabezpečila hudobnú nesmrteľnosť.

DORO – ALL WE ARE

Doro po Warlocku naštartovala úspešnú sólovú kariéru, ktorá trvá dodnes a na jej albumoch sa nachádzajú stále silné a melodické heavy metalové skladby. Dobre známa na metalovej scéne je aj vďaka duetom s mnohými kapelami ako Motörhead, Twisted Sister, Scorpions, Saxon, Amon Amarth, Ronnie James Dio, Udo alebo Tarja Turunen. Medzi svoje mega hity, napísané samotnou DORO, radí "All We Are" a "Für Immer". Až do dnešného dňa tieto dve piesne sú vrcholom každej jej show.

Ďalším lákadlom z nemeckej metalovej scény je kapela PRIMAL FEAR. Nemecký power/speed metal má svoju silu a tradíciu. Populárni PRIMAL FEAR prídu predstaviť svoj najnovší počin s názvom „Rulebreaker“ a tiež novú zostavu s bubeníkom Francescom Jovinom (U.D.O.). Veľmi úspešnú cestu novému albumu prerážajú videoklipy "The End is Near" a "Angels of Mercy".

PRIMAL FEAR – ANGELS OF MERCY

Neskutočný príval, gitarové rinčanie kovu o kov, skalopevné základy, o nich sa trieštia melódie a rýchle sóla - to sú PRIMAL FEAR! Obľúbená formácia je často spájaná so symbolom orla a motívmi, kde sa toto stelesnenie sily a slobody vyskytuje. A práve takáto je hudba PRIMAL FEAR - obsahuje silu, vnútorný náboj a v neposlednej rade vám dáva pocit slobody a nespútanosti. PRIMAL FEAR vám skrátka dá patričný rozlet na hudobných krídlach.

 


Rockový festival Rock pod Kameňom sa koná 4.-6. augusta na Sninských rybníkoch v Snine. Hudobné brány festivalu otvoria vo štvrtok WITHIN TEMPTATION, KABÁT a WANASTOWI VJECY, zvyšné dni doplnia DIRKSCHNEIDER, RAGE, PHANTOM 2 – LESSMANN/VOSS, PETER NAGY, ALEŠ BRICHTA, DYMYTRY, BIJOUTERRIER, KARPINA, KONFLIKT, LIMETAL, MAHAGON a mnoho ďalších.

Vstupenky na 14. ročník Rock pod Kameňom sú v predpredaji za 30€ na predajných miestach v rámci mesta Snina alebo prostredníctvom formulára na webovej stránke festivalu http://www.rockpodkamenom.sk/sk/tickets/. Pri nákupe prostredníctvom formulára môžete využiť kamarátsku zľavu 6+1 zadarmo (pri kúpe 6 permanentiek dostanete siedmu zadarmo).

Permanentky dostupné už aj v sieti Ticketportal. Pridávame tiež možnosť kúpy univerzálnej jednodňovej vstupenky, ktorá platí ktorýkoľvek, ale iba jeden deň festivalu. Jednodňové vstupenky si môžete zakúpiť exkluzívne iba v sieti Ticketportal. Ceny sa budú so skracujúcim sa časom do začiatku festivalu zvyšovať.

Viac informácii nájdete na webe festivalu www.rockpodkamenom.sk alebo na facebookových stránkach https://www.facebook.com/rockpodkamenom. Festival Rock pod Kameňom sa uskutoční 4.-6. augusta 2016 v rekreačnej oblasti Sninské rybníky.

ZDROJ: Pavol Dráb, PR manažér festivalu

ZDROJ FOTO: archív Rock pod Kameňom

Zverejnené: 12.06.2016
Zaujal Vás članok? Neváhajte a dajte mu svoj hlas. :



Bazár autodielov