MICHALOVSKÉ SPRÁVY- VAŠE INTERNETOVÉ NOVINY
, meniny má , zajtra
lupa
domov


V Michalovciach v noci horeli dve autá !!!


Neznámy podpaľač polial horľavinou a potom zapálil osobné auto zaparkované na Okružnej ulici. Plamene poškodili aj vedľa stojace vozidlo.

FOTO

Pripoj sa k nám na FaceBooku a buď vždy v obraze!



V Michalovciach opäť horia autá. Dnes v pondelok dve hodiny po polnoci neznámy páchateľ polial horľavinou osobné auto Opel Corsa a potom ho úmyselne zapálil. Auto bola odstavené pred bytovým domom pri ďalších osobných autách. Požiar bol tak intenzívny že zachvátil celú prednú časť motorového priestoru a časť interiéru vozidla.

 

Plamene poškodili aj vedľa stojace auto Renault Megane, ktoré už majiteľ nestihol preparkovať.

 

Na celom prípade je zarážajúce, že podpaľač podpálil auto mladej žene, ktorá má telesný hendikep a na svoje auto bola odkázaná. Na kúpu vozidla jej mal predčasom prispieť aj úrad práce.

 

Zisťovateľ príčin požiarov z Hasičského záchranného zboru (HaZZ) v Michalovciach Marián Kováč spresnil, že michalovským hasičom sa podarilo oheň zneškodniť a zabránili jeho rozšíreniu na ďalšie vozidlá. „Príčinou vzniku požiaru bolo úmyselné zapálenie neznámou osobou za použitia horľavej kvapaliny a otvoreného ohňa.“ Počas požiaru sa nikto nezranil. Presné príčiny požiaru vyšetruje polícia.


Krimi - V Michalovciach v noci horeli dve autá !!! - DSC_0119.JPG Krimi - V Michalovciach v noci horeli dve autá !!! - DSC_0120.JPG Krimi - V Michalovciach v noci horeli dve autá !!! - DSC_0121.JPG Krimi - V Michalovciach v noci horeli dve autá !!! - DSC_0122.JPG Krimi - V Michalovciach v noci horeli dve autá !!! - DSC_0123.JPG Krimi - V Michalovciach v noci horeli dve autá !!! - DSC_0125.JPG Krimi - V Michalovciach v noci horeli dve autá !!! - DSC_0126.JPG Krimi - V Michalovciach v noci horeli dve autá !!! - DSC_0127.JPG Krimi - V Michalovciach v noci horeli dve autá !!! - DSC_0128.JPG Krimi - V Michalovciach v noci horeli dve autá !!! - DSC_0130.JPG Krimi - V Michalovciach v noci horeli dve autá !!! - DSC_0132.JPG Krimi - V Michalovciach v noci horeli dve autá !!! - DSC_0133.JPG Krimi - V Michalovciach v noci horeli dve autá !!! - DSC_0134.JPG Krimi - V Michalovciach v noci horeli dve autá !!! - DSC_0135.JPG Krimi - V Michalovciach v noci horeli dve autá !!! - DSC_0136.JPG Krimi - V Michalovciach v noci horeli dve autá !!! - DSC_0137.JPG Krimi - V Michalovciach v noci horeli dve autá !!! - DSC_0138.JPG Krimi - V Michalovciach v noci horeli dve autá !!! - DSC_0139.JPG
Zverejnené: 29.02.2016
Zaujal Vás članok? Neváhajte a dajte mu svoj hlas. :



Bazár autodielov