MICHALOVSKÉ SPRÁVY- VAŠE INTERNETOVÉ NOVINY
, meniny má , zajtra
lupa
domov


MICHALOVCE: V meste chcú postaviť 3 nové kruhové objazdy


V Michalovciach, v meste kruhových objazdov by mali stáť ďalšie tri nové okružné križovatky. Pozrite si lokality kde by sa mali nachádzať.

FOTO

Pripoj sa k nám na FaceBooku a buď vždy v obraze!



V súčasnosti je v Michalovciach 9 kruhových objazdov. Pribudnúť by mali ďalšie 3. Primátor Viliam Zahorčák na rokovaní mestského zastupiteľstva uviedol, že sa plánuje výstavba ďalších troch. Po ich dokončení, by tak v Michalovciach bolo až 12 kruhových objazdov. Nový kruhový objazd plánuje postaviť mesto v blízkosti Zemplínskej knižnice G. Zvonického, na križovatke, ktorá spája Kuzmányho ulicu so  Štefánikovu ulicou. Tento objazd plánuje mesto stavať najskôr v roku 2018, potom ako spoločnosť Svet zdravia dokončí výstavbu Nemocnice novej generácie.

 

Ďalší kruhový objazd by mal pribudnúť na križovatke, ktorá spája Dukliansku ulicu a Obchodnú ulicu. Aj na tomto úseku dochádza podľa primátora často ku kolíznym situáciám.

 

Ďalší kruhový objazd by sa mal nachádzať na frekventovanej križovatke pri Gymnáziu P. Horova a Kauflande. Tento objazd by mal podľa primátora postaviť Košický samosprávny kraj v súčinnosti s mestom Michalovce.


Zverejnené: 29.02.2016
Zaujal Vás članok? Neváhajte a dajte mu svoj hlas. :



Bazár autodielov