MICHALOVSKÉ SPRÁVY- VAŠE INTERNETOVÉ NOVINY
, meniny má , zajtra
lupa
domov


DRÁMA V MICHALOVCIACH: Muž skočil z mosta do rieky. Zachránili ho policajti


Muž si sadol na zábradlie mosta, ktorý vedie ponad rieku Laborec od OC Zemplín k Zimnému štadiónu v Michalovciach. Potom skočil do hlbokej a studenej rieky.

FOTO

Pripoj sa k nám na FaceBooku a buď vždy v obraze!



Michalovskí policajti dnes vo štvrtok pred štvrtou hodinou popoludní zachraňovali približne 45-ročného muža, ktorý skočil do rieky Laborec. Predtým zavolal na číslo 158 a povedal policajtom o svojom zámere. Na miesto ihneď vyrazili tri policajné hliadky.  


Podľa svedkov, keď muž uvidel prichádzajúcich policajtov, skočil do rieky. „Na pár sekúnd zmizol pod hladinou. Bolo to strašné, veď teraz je po dažďoch hlboká a mútna voda.  Navyše silný prúd muža rýchlo unášal po hladine. Plávalo sa mu ťažko, bol oblečený, mal vetrovku. Policajti ho pritiahli k brehu,“ povedal mladík, ktorý videl celú záchrannú akciu. Policajti vytiahli muža na breh. Muž sa celý triasol od zimy. Policajti ho do príchodu zdravotných záchranárov posadili do služobného auta a dali mu termofóliu.  


Krimi - DRÁMA V MICHALOVCIACH: Muž skočil z mosta do rieky. Zachránili ho policajti - DSC_7482.JPG Krimi - DRÁMA V MICHALOVCIACH: Muž skočil z mosta do rieky. Zachránili ho policajti - DSC_7484.JPG Krimi - DRÁMA V MICHALOVCIACH: Muž skočil z mosta do rieky. Zachránili ho policajti - DSC_7485.JPG Krimi - DRÁMA V MICHALOVCIACH: Muž skočil z mosta do rieky. Zachránili ho policajti - DSC_7489.JPG Krimi - DRÁMA V MICHALOVCIACH: Muž skočil z mosta do rieky. Zachránili ho policajti - DSC_7490.JPG Krimi - DRÁMA V MICHALOVCIACH: Muž skočil z mosta do rieky. Zachránili ho policajti - DSC_7492.JPG Krimi - DRÁMA V MICHALOVCIACH: Muž skočil z mosta do rieky. Zachránili ho policajti - DSC_7493.JPG Krimi - DRÁMA V MICHALOVCIACH: Muž skočil z mosta do rieky. Zachránili ho policajti - DSC_7495.JPG Krimi - DRÁMA V MICHALOVCIACH: Muž skočil z mosta do rieky. Zachránili ho policajti - DSC_7496.JPG Krimi - DRÁMA V MICHALOVCIACH: Muž skočil z mosta do rieky. Zachránili ho policajti - DSC_7497.JPG Krimi - DRÁMA V MICHALOVCIACH: Muž skočil z mosta do rieky. Zachránili ho policajti - DSC_7499.JPG Krimi - DRÁMA V MICHALOVCIACH: Muž skočil z mosta do rieky. Zachránili ho policajti - DSC_7501.JPG Krimi - DRÁMA V MICHALOVCIACH: Muž skočil z mosta do rieky. Zachránili ho policajti - DSC_7503.JPG Krimi - DRÁMA V MICHALOVCIACH: Muž skočil z mosta do rieky. Zachránili ho policajti - DSC_7507.JPG Krimi - DRÁMA V MICHALOVCIACH: Muž skočil z mosta do rieky. Zachránili ho policajti - DSC_7508.JPG Krimi - DRÁMA V MICHALOVCIACH: Muž skočil z mosta do rieky. Zachránili ho policajti - DSC_7510.JPG Krimi - DRÁMA V MICHALOVCIACH: Muž skočil z mosta do rieky. Zachránili ho policajti - DSC_7511.JPG Krimi - DRÁMA V MICHALOVCIACH: Muž skočil z mosta do rieky. Zachránili ho policajti - DSC_7513.JPG Krimi - DRÁMA V MICHALOVCIACH: Muž skočil z mosta do rieky. Zachránili ho policajti - DSC_7515.JPG Krimi - DRÁMA V MICHALOVCIACH: Muž skočil z mosta do rieky. Zachránili ho policajti - DSC_7518.JPG
Zverejnené: 25.02.2016
Zaujal Vás članok? Neváhajte a dajte mu svoj hlas. :



Bazár autodielov