MICHALOVSKÉ SPRÁVY- VAŠE INTERNETOVÉ NOVINY
, meniny má , zajtra
lupa
domov


NEHODA NA ŠÍRAVE: Vodička skončila s autom na streche


Dnes v utorok ráno došlo na Zemplínskej šírave k vážnej dopravnej nehode. Vodička vyletela s autom z cesty do poľa, kde sa vozidlo prevrátilo.

FOTO

Pripoj sa k nám na FaceBooku a buď vždy v obraze!



Vodička osobného auta Hyundai Accent smerovala pred ôsmou hodinou ráno od obce Kaluža do Michaloviec. Na štvorprúdovej ceste v blízkosti rekreačného strediska Lúč zišla s vozidlom z cesty do poľa. Na mieste zasahovali zdravotní záchranári a michalovskí hasiči. Vodička sa dostala z havarovaného auta cez zadné okno. Zranenú ženu previezla sanitka na vyšetrenie do michalovskej nemocnice. Presné príčiny nehody vyšetruje Okresný dopravný inšpektorát v Michalovciach.

Krimi - NEHODA NA ŠÍRAVE: Vodička skončila s autom na streche - 1.jpg Krimi - NEHODA NA ŠÍRAVE: Vodička skončila s autom na streche - 10.jpg Krimi - NEHODA NA ŠÍRAVE: Vodička skončila s autom na streche - 11.jpg Krimi - NEHODA NA ŠÍRAVE: Vodička skončila s autom na streche - 12.jpg Krimi - NEHODA NA ŠÍRAVE: Vodička skončila s autom na streche - 13.jpg Krimi - NEHODA NA ŠÍRAVE: Vodička skončila s autom na streche - 14.jpg Krimi - NEHODA NA ŠÍRAVE: Vodička skončila s autom na streche - 15.jpg Krimi - NEHODA NA ŠÍRAVE: Vodička skončila s autom na streche - 16.jpg Krimi - NEHODA NA ŠÍRAVE: Vodička skončila s autom na streche - 17.jpg Krimi - NEHODA NA ŠÍRAVE: Vodička skončila s autom na streche - 18.jpg Krimi - NEHODA NA ŠÍRAVE: Vodička skončila s autom na streche - 19.jpg Krimi - NEHODA NA ŠÍRAVE: Vodička skončila s autom na streche - 2.jpg Krimi - NEHODA NA ŠÍRAVE: Vodička skončila s autom na streche - 20.jpg Krimi - NEHODA NA ŠÍRAVE: Vodička skončila s autom na streche - 21.jpg Krimi - NEHODA NA ŠÍRAVE: Vodička skončila s autom na streche - 22.jpg Krimi - NEHODA NA ŠÍRAVE: Vodička skončila s autom na streche - 23.jpg Krimi - NEHODA NA ŠÍRAVE: Vodička skončila s autom na streche - 3.jpg Krimi - NEHODA NA ŠÍRAVE: Vodička skončila s autom na streche - 4.jpg Krimi - NEHODA NA ŠÍRAVE: Vodička skončila s autom na streche - 6.jpg Krimi - NEHODA NA ŠÍRAVE: Vodička skončila s autom na streche - 7.jpg Krimi - NEHODA NA ŠÍRAVE: Vodička skončila s autom na streche - 8.jpg Krimi - NEHODA NA ŠÍRAVE: Vodička skončila s autom na streche - 9.jpg
Zverejnené: 29.12.2015
Zaujal Vás članok? Neváhajte a dajte mu svoj hlas. :



Bazár autodielov