MICHALOVSKÉ SPRÁVY- VAŠE INTERNETOVÉ NOVINY
, meniny má , zajtra
lupa
domov


V Michalovciach začína výstavba obytného komplexu Gold Park


Konečne. Na sídlisku SNP v Michalovciach odštartovala v týchto dňoch rozsiahla rekonštrukcia a výstavba bytových domov.

FOTO

Pripoj sa k nám na FaceBooku a buď vždy v obraze!



Súčasťou projektu Gold Park a výstavby  bytových domov je aj úprava okolia a celého nádvoria. Pribudne mini golfové ihrisko, petangue, fontána, detské ihrisko, oddychový altánok – kde môžu prebiehať grilovačky a priateľské posedenia . Ukončenie tejto etapy je naplánované do konca roka 2016.

Prečítajte si nasledujúci rozhovor so zástupcom delevoperskej spoločnosti Mikulášom Dancim:

 

Kedy začala výstavba?

Výstavba sa začala 1.12.2015 prípravnými prácami. To znamená, že sa pripravuje a zariaďuje stavenisko vyčistením okolia stavby, odvozom smetí, oplotením a pripravením potrebných pracovných strojov a zariadení. Aktuálne dianie zo stavby je zachytené na našej stránke Facebooku a samozrejme na našom webe  www.goldpark.sk

Kedy bude dokončená?

Stavba sa bude dokončovať po etapách. Harmonogram prác je naplánovaný nasledovne :  1 etapa – ukončenie 1. a 2. Vchodu A a B t.j. 8x 1 izbové byty, 7 x 2 izbové byty, 21 x 3 izbové byty, 4 x Penthouse, 1x byt pre hendikepovaných, 3x nebytový priestor, úprava okolia a celého nádvoria (mini golfové ihrisko, petangue, fontána, detské ihrisko, oddychový altánok – tu môžu prebiehať grilovačky a priateľské posedenia) . Ukončenie tejto etapy je naplánované do konca roka 2016. 2 a 3 etapa bude pozostávať z dokončenia celého obytného komplexu, kde sa bude nachádzať ďalších 143 bytov a nebytových priestorov. Dokončenie 2. A 3. Etapy bude závisieť od dopytu. V prípade veľkého záujmu je investor schopný prispôsobiť ich dostavbu v čo najrýchlejšom časovom období. 

Kde sa nachádza, v ktorej časti Michaloviec?

Obytný komplex Gold Park sa nachádza v Michalovciach v časti Stráňany, na sídlisku SNP v tichej lokalite blízko centra Michaloviec (do centra  pešou chôdzou cca 5 – 10 minút a 3 – 5 min. do nákupného centra Zemplín ) s krásnym výhľadom na Šíravu a Vihorlat.

Aká je myšlienka projektu?

Našou myšlienkou a poslaním je robiť ľudí spokojnými a šťastnými vytváraním moderného životného štýlu a prinášaním nových trendov v bývaní, pretože chceme ľuďom ukázať, že sa dá bývať úplne ináč, ako sú zvyknutí - za oveľa nižšie náklady v oveľa vyššom štandarde.


Pre koho je Goldpark určený?

Bývanie v Gold Parku je určené pre všetkých odhodlaných ľudí, ktorí chcú zmeniť doterajší spôsob bývania a vymeniť ho za oveľa kvalitnejší, bezpečnejší, krajší domov, ale hlavne pre tých, ktorí chcú vlastniť aktívny byt, ktorý im financie šetrí - prináša a nie berie.

V čom je jeho výnimočnosť?

Výnimočnosť projektu Gold Park spočíva vo viacerých faktoch. Spomeniem napríklad náklady na bývanie, ktoré nepresiahnu v štandardnom trojizbovom byte pri štandardnom využívaní energií 50 EUR za mesiac. Obyvatelia nebudú platiť za prevádzku výťahu a osvetlenie spoločných priestorov, pretože na streche budú namontované fotovoltické panely. Patrí sem aj  bezpečnosť v bývaní – v celom komplexe bude zavedený vstup s čipovou identitou, farebný video vrátnik v bytoch, bezpečnostné kamery a nepretržité monitorovanie v priestoroch Gold Parku, protipožiarny systém s varovným signálom, predpríprava elektronického poplašného systému v každom byte a veľa iných dôležitých faktorov, predpríprava klimatizácie a rekuperačná jednotka, ktorá zabezpečuje nepretržitý prísun čerstvého vzduchu v miestnostiach bez potreby vetrania. Všetko ostatné – dôležité si môžete bližšie prezrieť na našej stránke  www.goldpark.sk – DESATORO zlatého štandardu.

Koľko ľudí si už zakúpilo byty?

Zahájila sa rezervácia bytov s výbornou akciou do konca roka 2015. Máme záujemcov, ktorí sa ešte len rozhodujú o svojej budúcej investícii, ale máme aj vážnych partnerov zaujímajúcich sa o penthous, trojizbové byty a tiež o dvojizbové, ktorých je pomerne málo, takže ide o rýchle a včasné rozhodovanie.

Aké priestory ponúka Goldpark?

Obytný komplex Gold Park ponúka širokú škálu priestorov, a to obytných a aj nebytových, tzv. priestorov na prenájom na podnikanie. V ponuke máme jednoizbové byty bez terasy, aj s terasou, dvojizbové byty bez terasy a taktiež s terasou, trojizbové byty bez terasy a samozrejme aj s terasou v rôznych štandardoch. Mysleli sme na hendikepovaných občanov a preto sme vytvorili byty aj pre nich a samozrejme sme nezabudli na náročnejších klientov. Pre nich sme pripravili penthousy rôznych veľkostí s krásnym výhľadom na okolie. A na záver, chceme podporiť drobných domácich podnikateľov, preto máme pre nich v ponuke priestory na podnikanie v spodnej časti  bytového komplexu.

 

Koľko a akých bytových jednotiek tak vznikne?

Máme široký sortiment bytov :

-              jednoizbové bez terasy

-              jednoizbové s terasou

-              dvojizbové bez terasy

-              dvojizbové s terasou

-              trojizbové bez terasy

-              trojizbové s terasou

-              štvorizbové

-              penthousy

-              byty pre hendikepovaných

-              nebytové priestory

 

Akého štandardu byty budú, čo bude zahŕňať ich vybavenie?

Poskytneme tzv. holobyt, stredný a vyšší štandard – tu budú mať klienti možnosť výberu ( farba obkladov a dlažieb atď. )

 

 Aké budú ceny bytov?

Ceny sa pohybujú od 800 EUR m2 , záleží na type bytu a na jeho štandarde.

 

Kedy sa objavia v predaji?

Rezervačné zmluvy sú dostupné k podpísaniu už v decembri 2015.

 

Kedy začnú stavebné práce a kedy by mohli byť byty odovzdané?

Stavebné práce sa začali 1.12.2015 a prvé byty budú odovzdávané koncom roka 2016. Ostatné byty budú odovzdávané v závislosti od dopytu. Aktuálne dianie zo stavby si môžete pozrieť na našej facebookovej stránke a na webe.

 

Prečo sa oddialil termín výstavby?

Termín výstavby sa predĺžil kvôli požiarnej výške bytovky. Pôvodne sme plánovali nadstaviť dve poschodia pre penthousy, ktoré mali byť na 9. a 10. poschodí. Takže teraz sa penthousy budú rozprestierať na 8. a 9. poschodí. Kvôli týmto zmenám sa musela prepracovať projektová dokumentácia.

 

Aké služby obyvateľom komplex Gold park ponúkne?

Budúcim obyvateľom ponúkneme odbornú pomoc pri riešení financovania ich nového bývania. Obyvateľom Gold Parku zabezpečíme pokojný a kamerovým systémom monitorovaný domov, vstup do komplexu s čipovou identitou, maximálne zníženie nákladov na bývanie ( náklady na 3 izbový byt pri štandardnom využívaní energií budú cca 50 EUR ), používanie výťahu a osvetlenia spoločných priestorov zdarma, možnosť dobíjania elektromobilov. Najväčším prínosom pre obyvateľov bude samostatné spravovanie každého vchodu formou samosprávy. Tá je najosvedčenejším trendom v západnej Európe. Na záver ponúkame  možnosť lokálnym menším podnikateľom  rozvíjať svoje podnikanie v nebytových priestoroch v najlukratívnejšom obytnom komplexe v okolí.

Zverejnené: 08.12.2015
Zaujal Vás članok? Neváhajte a dajte mu svoj hlas. :



Bazár autodielov