MICHALOVSKÉ SPRÁVY- VAŠE INTERNETOVÉ NOVINY
, meniny má , zajtra
lupa
domov


MICHALOVCE: Recepciu ako v hoteli budú mať aj v michalovskej nemocnici


Vďaka novej recepcii získajú pacienti informačný servis ako v hoteli. Všetky potrebné informácie budú v nemocnici na jednom mieste. Takáto recepcia bude súčasťou Nemocnice novej generácie v Michalovciach, ktorá otvorí svoje brány prvým pacientom v januári 2018.

FOTO

Pripoj sa k nám na FaceBooku a buď vždy v obraze!



Nemocnica Svet zdravia Trebišov predstavila nový koncept recepcie, ktorá má slúžiť pacientom a návštevníkom nemocnice ako miesto prvého kontaktu. Rozsahom poskytovaných informačných služieb pripomína hotelovú recepciu. Jej zamestnanci sú pripravení v pracovných dňoch (od 7.00 do 16.00 hod.) poskytovať informácie o prevádzke nemocnice, rozsahu zdravotnej starostlivosti jednotlivých oddelení a ambulancií, nadštandardných službách alebo o dopravnej zdravotnej službe. Takisto pomôžu pri orientácii v nemocnici či pri riešení krízových situácií. Na recepcii bude súčasne možné realizovať všetky platby za nadštandardné výkony a iné služby. V krátkom čase sa pacienti budú môcť na recepcii objednávať aj na konkrétne vyšetrenia a na vybrané zdravotné výkony. Takáto recepcia bude súčasťou aj Nemocnice novej generácie v Michalovciach.  

„Do nemocnice často prichádzajú pacienti s obavami o svoje zdravie a život. Zriadenie recepcie vnímame ako ďalší ústretový krok k pacientovi, ktorému poskytneme asistenciu, nasmerujeme ho v neznámom prostredí a dáme mu pocit, že sa o neho niekto postará od vstupu do nemocničných dverí. S tým následne súvisí aj plánovanie a rezervácie, ktoré v krátkom čase zavedieme do portfólia činností recepcie,“ zdôraznil MUDr. Vladimír Dvorový, riaditeľ nemocnice Svet zdravia Trebišov. Nová recepcia bude poskytovať aj informácie o službách zdravotnej poisťovne Dôvera, ktorá celý projekt finančne podporila. „Aj keď zdravotná starostlivosť v našich nemocniciach je na vysokej úrovni, dobrý dojem často kazí neútulné prostredie a zastarané vybavenie. Renovácia nemocničných priestorov je jedným z našich dlhodobých projektov. Verím, že nové recepcie prinesú do nemocnice nový štandard a pacienti ich ocenia,“ vysvetlil Martin Kultan, generálny riaditeľ zdravotnej poisťovne Dôvera.

 

Rozsah služieb poskytovaných novou recepciou:

 

  • Poskytnutie všeobecných informácií o nemocnici, oddeleniach a o ambulanciách;
  • Poskytovanie informácií o nadštandardných službách, cenách, liečebnom režime, strave a o diétach;
  • Platby za výkony a za nadštandardné služby;
  • Prvotná evidencia sťažností a podnetov;
  • Manažovanie prednostného riešenia akútnych stavov (neodkladná starostlivosť);
  • Riešenie núdzových a krízových situácií v nemocnici (úraz, požiar, krádež, havária);
  • Informácie o dopravnej zdravotnej službe Svet zdravia;
  • Prezentácia a ponuka zdravotného poistenia v zdravotnej poisťovni Dôvera;
  • Straty a nálezy;
  • Flexibilná pomoc pri riešení ostatných podnetov pacientov a návštevníkov;
  • V budúcnosti aj objednanie/preobjednanie pacienta na vyšetrenie/ošetrenie.

 

Nemocnica Svet zdravia Trebišov s finančnou pomocou zdravotnej poisťovne Dôvera vybudovala aj dve nové VIP izby pre pacientov detského oddelenia. Celkovo už štyri izby VIP izby tejto kategórie (Interné a GPO oddelenie) predstavujú najvyššiu úroveň komfortu v nemocnici. Samozrejmosťou je samostatné sociálne zariadenie, atraktívny interiér, LCD televízor a maximálne súkromie. Štandardný poplatok je 20 € za jeden deň. Poistenci zdravotnej poisťovne Dôvera majú 50 % zľavu. „Dopyt po nadštandardných izbách v našej nemocnici je čoraz vyšší. Som rád, že sa nám za pomoci zdravotnej poisťovne Dôvera podarilo vyjsť pacientom v ústrety a otvorili sme už tretiu izbu tejto najvyššej kategórie. Prvé dve sa nachádzajú na gynekologicko-pôrodníckom oddelení,“ doplnil MUDr. Vladimír Dvorový, riaditeľ nemocnice Svet zdravia Trebišov. „Dlhodobo pracujeme na tom, aby sa priestory v nemocniciach menili k lepšiemu. Veríme, že aj príjemne prostredie, ktoré poskytujú nadštandardné izby, prispeje spolu s kvalitnou zdravotnou starostlivosťou k rýchlejšiemu uzdraveniu pacientov,“ uzavrel generálny riaditeľ zdravotnej poisťovne Dôvera Martin Kultan.

 

TLAČOVÁ SPRÁVA  & TOM

 

FOTO: SVET ZDRAVIA

Zverejnené: 05.10.2015
Zaujal Vás članok? Neváhajte a dajte mu svoj hlas. :



Bazár autodielov