MICHALOVSKÉ SPRÁVY- VAŠE INTERNETOVÉ NOVINY
, meniny má , zajtra
lupa
domov


DESIVÁ NEHODA PRI MICHALOVCIACH: Bratia skončili s autom na streche


Dvaja bratia sa prevrátili s osobným autom na strechu na rovnom úseku cesty. Údajne im do jazdnej dráhy vbehla srnka, ktorej sa snažili vyhnúť.

FOTO

Pripoj sa k nám na FaceBooku a buď vždy v obraze!



Vážna dopravná nehoda sa stala vo štvrtok neskoro večer na ceste medzi obcami Vrbnica a Šamudovce v okrese Michalovce. Dvaja bratia na osobnom aute Ford Escort smerovali z obce Vrbcnica do Michaloviec. Za obcou Vrbnica na rovnom úseku cesty zišli s autom do poľa kde sa prevrátili na strechu.

Vodič sa údajne snažil vyhnúť zrážke so srnkou, ktorá prebehla cez cestu. Dvoch bratov - vodiča aj spolujazdca previezla sanitka na vyšetrenie do michalovskej nemocnice. Presné príčiny nehody vyšetruje Okresný dopravný inšpektorát v Michalovciach.


Krimi - DESIVÁ NEHODA PRI MICHALOVCIACH: Bratia skončili s autom na streche - 1.jpg Krimi - DESIVÁ NEHODA PRI MICHALOVCIACH: Bratia skončili s autom na streche - 10.jpg Krimi - DESIVÁ NEHODA PRI MICHALOVCIACH: Bratia skončili s autom na streche - 11.jpg Krimi - DESIVÁ NEHODA PRI MICHALOVCIACH: Bratia skončili s autom na streche - 12.jpg Krimi - DESIVÁ NEHODA PRI MICHALOVCIACH: Bratia skončili s autom na streche - 13.jpg Krimi - DESIVÁ NEHODA PRI MICHALOVCIACH: Bratia skončili s autom na streche - 14.jpg Krimi - DESIVÁ NEHODA PRI MICHALOVCIACH: Bratia skončili s autom na streche - 15.jpg Krimi - DESIVÁ NEHODA PRI MICHALOVCIACH: Bratia skončili s autom na streche - 16.jpg Krimi - DESIVÁ NEHODA PRI MICHALOVCIACH: Bratia skončili s autom na streche - 17.jpg Krimi - DESIVÁ NEHODA PRI MICHALOVCIACH: Bratia skončili s autom na streche - 18.jpg Krimi - DESIVÁ NEHODA PRI MICHALOVCIACH: Bratia skončili s autom na streche - 2.jpg Krimi - DESIVÁ NEHODA PRI MICHALOVCIACH: Bratia skončili s autom na streche - 3.jpg Krimi - DESIVÁ NEHODA PRI MICHALOVCIACH: Bratia skončili s autom na streche - 4.jpg Krimi - DESIVÁ NEHODA PRI MICHALOVCIACH: Bratia skončili s autom na streche - 5.jpg Krimi - DESIVÁ NEHODA PRI MICHALOVCIACH: Bratia skončili s autom na streche - 7.jpg Krimi - DESIVÁ NEHODA PRI MICHALOVCIACH: Bratia skončili s autom na streche - 8.jpg Krimi - DESIVÁ NEHODA PRI MICHALOVCIACH: Bratia skončili s autom na streche - 9.jpg
Zverejnené: 28.08.2015
Zaujal Vás članok? Neváhajte a dajte mu svoj hlas. :



Bazár autodielov